Wereldvreemde Rutte vindt het 'rot voor Samsom,' maar met het volk heeft hij geen medelijden

Geen categoriedec 10 2016, 20:00
Mark Rutte vindt het maar wat vervelend voor Diederik Samsom dat hij de verkiezingen voor het lijsttrekkerschap van de PvdA verloren heeft. Ja, ja, het is allemaal vreselijk zielig voor Didi. Aldus Rutte.
"Ik vind het rot dat het voor hem nu zo eindigt," aldus Rutte op het officiële Twitter-account van de VVD. In dezelfde tweet bedankt hij Samsom voor de geweldige samenwerking van de afgelopen jaren. Want ja, het kabinet Rutte II (oftewel: kabinet Rutte-Asscher) heeft héél veel gedaan. Alle mensen die hun persoonlijke financiën kapot hebben zien gaan de laatste vier jaar kunnen daarover meepraten.
https://twitter.com/VVD/status/807542461262340097
Oh ja, wat ontzettend zielig voor Diederik, inderdaad zeg! Hij kon gewoon aanblijven als Kamerlid, ook na de verkiezingen van volgend jaar, maar kiest daar zelf niet voor. Als hij dat wel deed zou hij ongeveer een ton per jaar verdienen. Van ons belastinggeld. Ik ken heel wat mensen die daar voor zouden tekenen. Vandaag nog.
En nu dat Didi de Kamer verlaat kan hij ongetwijfeld een geweldig mooie baan elders vinden. Die politiekcorrecte élite gelooft immers in bijzonder weinig, maar als ze één principe hoog in het vaandel hebben dan is het 'ons helpt ons.' Geen wonder dat Samsom de handdoek in de ring gooide toen hij hoorde dat hij verloren had van Lodewijk Asscher. Hij zal wel denken, 'ik kan ergens anders nóg meer verdienen. Hops, ik ben weg! Laters!'
Het is mij een raadsel waarom Rutte medelijden zou hebben met zo'n man.
Weet je met wie je pas medelijden zou moeten hebben, Mark? De kiezer. Oftewel: 'Het volk.' Dat heeft namelijk ongelooflijk geleden onder het wanbeleid van jouw kabinet. Dát is pas zielig en sneu. Maar daar hoor ik je dan weer niet over. Gek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten