Wie van high fashion houdt, doet tegenwoordig z'n inkopen uitsluitend op het internet

Wie van high fashion houdt, doet tegenwoordig z'n inkopen uitsluitend op het internet

Het tijdperk van warenhuizen vol peperdure kleren is voorbij - tegenwoordig bestelt zelfs de liefhebber van high fashion zijn of haar kleding online.

Het heeft even geduurd, maar nadat eerder de liefhebber van wat 'gewonere' en 'eenvoudige' kleren is begonnen met z'n toevlucht zoeken op het internet, volgt nu ook de liefhebber van zogeheten 'high fashion'.

Bij Winkelstraat.nl weten ze er alles van. Het gaat hartstikke goed met de verkopen, zo vertellen ze op hun website: "Op Winkelstraat.nl shop je online bij meer dan 130 independent high-end fashion boutiques," aldus de winkel. En het assortiment is groot:

"De exclusieve collecties bestaan uit bijzondere dameskleding en herenkleding van mooie en luxe merken aangevuld met limited editions. items waar je een ander niet snel in zal tegenkomen. De nederlandse en belgische boutiques zijn zorgvuldig geselecteerd. Deze bijzondere collectie kun jij nu online op winkelstraat.nl shoppen. Met meer dan 400 designer merken biedt Winkelstraat.nl een grote collectie met voor ieder wat wils, voor zowel dames ALS heren. Alle items op Winkelstraat.nl zijn one of a kind en bezorging is altijd gratis. Dagelijks wordt de site ververst en aangevuld met New Arrivals. "

Recent beoordeelde Vogue Winkelstraat.nl tot Top 100 beste webshop. Klanten die bij ons shoppen beoordelen onze service met een 9,4. In het bijzonder waarderen zij de kwaliteit van onze collectie, de snelheid van levering en de persoonlijke communicatie.

[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]

De site valt in de smaak bij kenners, want Vogue gaf Winkelstraat.n.l een plekje in hun top 100 van webshops. Daarnaast geven klanten van de online zaak een 9,4 aan de webwinkel en worden met name de kwaliteit, de snelheid van levering en de persoonlijke communicatie geroemd. Vrijwel alles dus! Zoveel succes maakte naar meer, dus de oprichters van Winkelstraat zijn ook een internationale variant is begonnen: boutique24.com. Joost van der Veer, mede-oprichter van Winkelstraat.nl, hoopt er het succes te herhalen. Onder andere door nóg luxere kledingstukken aan te bieden:

"Je vindt er de mooiste items van Winkelstraat.nl, gecombineerd met een aantal nieuwe boutiques. Het is dus niet slechts een Engelse vertaling van Winkelstraat.nl’, aldus Van der Veer. De high end modewebwinkel werkt met de express koeriers van UPS en bezorgt in alle landen van Europese Unie."

Houd jij dus ook van mooie kleren en geef je er graag iets meer voor uit? Misschien kan het voor jou dan ook lonen om je shoptripjes te verleggen naar het internet..

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties