Image

Opgeruimd staat netjes! Onruststokende Turkse nep-journalist door de Nederlandse politie in de boeien geslagen

Geen categoriesep 14 2016, 17:00
Wegwezen met deze naargeestige leugenaars die rondbanjeren in Zaandam, en alleen in Nederland zijn om ons land voor paal te zetten.
Gisteren hield de politie grote schoonmaak in de Zaanse wijk Poelenburg. Dagenlang hebben zogenaamde tuigvloggers hun best gedaan om de sfeer in de wijk te verzieken, mensen de stuipen op het lijf te jagen en - in hun woorden - te 'strijden' voor Erdogan. De politie besloot gisteren dat het eindelijk welletjes was en sloeg het hele zooitje in de boeien.
Onder de gearresteerden ook Fatih Özyar, die voor Erdogan-media Dogan en Sabah werkt. De man kon namelijk niet op een normale manier verslaggeven en besloot samen met de Ismail Ilguns van deze wereld een potje mee te rellen. Dan heb je een kwade aan onze agenten, ook al kom je uit Turkije waar je alles mag maken zolang je maar Erdogan-fan bent. De man mocht 15 uur genieten van het uitzicht van tralies en overleven op droog brood:

"De 54-jarige Özyar kwam op het winkelcentrum af toen de politie bezig was met de arrestatie van een groep probleemjongeren en wilde de aanhouding filmen. De agenten zagen in Özyar echter een doelwit en besloten ook hem in de boeien te slaan. Na vijftien uur werd hij weer vrijgelaten."

Eenmaal vrij gaat deze man die zichzelf "journalist" noemt gewoon verder met het schoppen van stennis. Dit is wat hij over de reljeugd zegt die werd gearresteerd vanwege hun grootschalige campagne bestaande uit dreigementen, intimidaties, scheldpartijen en algeheel asociaal gedrag. Volgens Özyar zijn het echter engeltjes die door erge racisten op de korrel worden genomen:
Het Turkse heethoofd gaat als een bezetene tekeer:

"Sinds wanneer is het in Nederland strafbaar als je zegt te houden van Turkije, de Turkse vlag en president Erdogan?"

Maar laat volledig onvermeld dat de jongens niet zijn gearresteerd vanwege een vermeende anti-Turkse hetze, maar omdat ze de hele boel bij elkaar aan het bedreigen waren. Maar ja, dat vertelt leugenjournalist Özyar dan weer niet. Je hebt namelijk volgens hem twee normen: eentje voor normale mensen, die keihard mogen worden aangepakt. En eentje voor fans van autocraat Erdogan, die een soort übermenschen zijn en daarmee onaantastbaar. Kots!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten