Wiegel dineert met Baudet: racismeroepend links meteen woest

Geen categoriemrt 25 2019, 14:00
Ach ja.
Komt er dan tóch een eerste Kabinet-Wiegel aan? Nou, waarschijnlijk niet -- al was het maar omdat de man zelf wat ouder is en heerlijk van zijn leven geniet als 'orakel' -- maar toch is dit natuurlijk wel degelijk interessant én veelzeggend:
Het is bekend dat Forum Hans Wiegel graag heeft als formateur in Zuid-Holland. Geen enkel probleem, Wiegel zelf heeft daar duidelijk wel zin in. En niet alleen omdat hij graag toch wat actief blijft in de politiek, maar ook -- zoveel is duidelijk geworden uit zijn optredens op tv in recente tijden en uit zijn columns / citaten in kranten -- omdat hij Baudet eigenlijk best een warm hart toedraagt. Je zou bijna denken dat er iets van herkenning is bij meneer Wiegel.
Hoe dan ook, voor Nederland is het heel goed dat een man als Wiegel -- een rechtsliberale VVD'er -- een goede band heeft met Baudet. Helaas zijn er wél zeurpieten die daar heel anders over denken. Over wie ik het heb? Juist: over de linkse racismeroepers die achter elke boom een KKK-fanaat zien:
Moeten we hier nou om lachen of om huilen? Denken dit soort types nou werkelijk dat hun blinde haat ook maar een beetje impact heeft op normale mensen? Of vinden ze het gewoon prettig om quasi-moreel superieur uit de hoogte te doen?
Wie het weet mag het zeggen. Wat ik wél weet is dat ik Heel.Erg.Moe van word.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten