snapshot1

Wil jij altijd naar rechts geswipet worden op Tinder? Dan is dit wat je moet doen!

Geen categoriejun 04 2016, 10:00
Het valt niet altijd mee in de wereld van het daten via apps, maar gelukkig is er wetenschap om je te helpen!
Tinder: voor sommigen is het écht een uitkomst, maar voor anderen een slangenkuil. Het blijkt nog niet altijd mee te vallen om met een klein aantal foto's dé ideale indruk te wekken waardoor anderen direct je naar de gewenste zijde - rechts - swipen en je uitnodigen voor een date.
Maar wat is dan het geheim van de smid? Kate Taylor is de relatie-expert van Match.com en legt uit dat er wel degelijk een aantal vaste stramienen zijn voor mensen die veel succes hebben op een platform als Tinder. Vooral bij vrouwen zijn die patronen erg duidelijk:
Stap 1: Pak de aandacht
Je kan bij Tinder verschillende profielfoto's instellen. De eerste moet altijd de meest eenvoudige zijn: houd het simpel. De eerste foto gewoon jij, als persoon, in niet al te ingewikkelde kleding of bezig met al te ingewikkelde dingen. Wat moet je aan? Een figuur-complimenterend cocktailjurk wordt aangeraden. Zoiets als dit:
https://www.instagram.com/p/BDfhPGtwNOx/
Stap 2: Lekker gek
Je tweede foto moet echter het tegenovergestelde zijn van je eerste foto. Heb je gekke of opmerkelijke hobby's? Laat dit zien in een foto! Hier kan je dus laten zien aan welke sport je doet (in sportkleding, uiteraard), of wellicht heb je wel een creatieve hobby zoals schilderen of tekenen. Wees niet bevreesd je op de foto te laten zetten terwijl je bezig bent met datgene wat je erg leuk vindt!
https://www.instagram.com/p/7SmGgFjREJ/
Stap 3: Bikini's!
Wil je er leuk uitzien? Je derde foto moet dan een zomerfoto zijn, waarop je op de één of andere manier van de zon geniet. Een mooi zomerjurkje kan hierbij erg helpen, maar - als je daar de moed tenminste voor hebt - een bikini doet minstens zoveel goeds.
https://www.instagram.com/p/BGOa5QGyh0J/
Stap 4: Sportief!
En vergeet tot slot ook je sportieve kant niet. Laat de wederpartij maar denken dat je regelmatig in de sportschool te vinden bent, zelfs als dat absoluut niet waar is. Trainings-outfit, gewichten tillen, spierballen opzetten.. laat maar zien dat je jezelf bezig houdt met het in vorm houden van je lichaam. Wraaaah!
https://www.instagram.com/p/BF8kk_KQNGQ/
Alle vier de foto's gebruikt op de hierboven beschreven wijze? Dan wensen we jou heel veel succes met al die dates die nu zeker weten je kant op zullen komen! Laat je nog even weten hoe ze gingen? Dat lijkt ons leuk! Maar voor nu: veel succes, en veel plezier!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten