Ze vroeg haar vriend of hij haar wilde helpen met afvallen. Hij had toen nog geen idee hoeveel werk dat zou zijn...

Geen categoriejun 04 2016, 12:00
Hij moest streng voor haar zijn, kreeg hij te horen. Maar in welke bochten hij zich moest wringen om te zorgen dat z'n oogappeltje wat kilo's zou verliezen, dat hield hij niet echt voor mogelijk.
Toen zijn vriendin Elizabeth hem vroeg of hij haar wilde helpen met afvallen, stemde hij toe. Uiteraard wil elke man z'n betere helft gelukkig zien, en soms betekent dat een paar pondjes verliezen.
Maar zoals iedereen die ooit een dieet heeft gevolgd je kan vertellen gaat ieder pondje wel mooi door het mondje. En dat is dan ook direct waar het probleem ligt bij Elizabeth en haar vloggende vriend. Tijdens een ritje zet Elizabeth namelijk ineens de auto stil en rent als een dolle op een hotdog-kraampje af:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/06/ezlibeth1.mp4"][/video]
Dat ging nog net goed! En zoals je in het filmpje kan zien moet de arme vriend nog veel meer uit de kast halen om Elizabeth van al het fastfood af te helpen. Zo is hij genoodzaakt om privé-detectives in te huren, om te zorgen dat wanneer hij niet in de buurt is Elizabeth toch nog steeds gezond genoeg eet. Bij een bezoekje aan de Subway moet hij de bestelling maar doen: gewoon een bolletje met sla, alstublieft!
Maar je weet pas echt dat het ernstig is als "Elizabeth" ook de naam wordt van een bepaalde bestelling bij McDonalds. Het zijn kennelijk 12 kipnuggets. Maar haar obsessie voor eten kan je ook ten goede keren:
vlcsnap-2016-06-04-11h33m03s183Rennen maar, voor die donut!
Maar Elizabeth geeft niet zomaar op. Zo besluit ze wel eens om drie 'cheat days' op rij te nemen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/06/ezlibeth2.mp4"][/video]
Dus wordt het tijd om te sporten. En wanneer ze niet hard genoeg rent? Zwemmen dan maar!
Hoe dan ook, veel succes met het afvallen nog. Elizabeth lijkt genoeg beweging te krijgen, maar haar dieet.. tja, dat zal wel een puntje van zorg blijven!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten