Barbaarse moslimbende onthoofdt vrouw vanwege 'godslasterend' grapje

Geen categoriejun 04 2016, 13:00
Hé, aanhangers van de religie van de hemelse vrede en eindigdurende bloemenregens hebben weer eens volkomen onschuldige daad verricht!
Ze was gewoon een eenvoudige handelaar in plastic artikelen op een markt, maar een woedende menigte zag in de vrouw een vuige crimineel die ter plekke gedood moest worden. Het overkwam een christelijke vrouw op de Kofar Wambai Markt in het Nigeriaanse Kano, terwijl ze juist de spullen aan het inpakken was na een dag werken. In het bijzijn van haar man werd ze ineens bestormd door een woedende menigte die haar keel doorsneden. Andere marktkooplui waren nog aanwezig en konden alleen met verbijstering toekijken hoe hun collega voor hun ogen werd geslacht.
De politie was te laat om nog iets voor de vrouw te betekenen, maar haar man kon tenauwernood nog ontsnappen. De reddingsoperatie kwam te laat voor de vrouw zelf: de club met jeugdige agressiemoslims was te groot en te sterk voor de lokale politie.
Wat nu de aanleiding was om deze christelijke vrouw van het leven te beroven? Heel typisch weer voor radicale moslims: het was gewoon een grapje:

"But eyewitnesses claimed that the deceased was in the market to buy some items from her customer popularly known as Ustaz, who engaged her in a religious joke which the woman’s response was said to be blasphemous.

They said efforts to save the woman by trader who listened to the conversation failed as the mob overpowered them and beheaded the deceased."

Zo kennen we de humorloze aanhangers van de islam weer! Het onthoofden van mensen in de straten is gewoon 'normaal' terwijl een grapje maken over een woestijngodsdienst als de islam kennelijk te bestraffen is met de dood.
Als deze haatbaarden alleen humorloos waren, was het alleen maar triest geweest. Maar deze haatbaarden zijn gewapend én niet te beroerd om ze ook te gebruiken. Dus...uh... Obama.. als je nog een plek zoekt om een stelletje drones een bende moslim-extremisten te laten omleggen: volgens mij moet je in Kofar Wambai zijn!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten