wildersfilmpje

Wilders gaat KEIHARD af, roept op tot boycot media terwijl hij zichzelf juist van de media distantieert!

Geen categoriejul 25 2020, 15:00
Het is een structureel probleem dat al jaren speelt: Wel hoor maar GEEN wederhoor. Vooral PVV-leider Wilders maakt zich hier schuldig aan, en symboliseert dit nogmaals middels een Tweet.
De PVV is niet altijd even democratisch. Niet alleen laten ze geen leden toe, maar ook de media staan ze -slechts onder nadrukkelijke goedkeuring van Wilders- te woord als het hun uitkomt. Daar kunnen we van alles van vinden, maar eigenlijk geeft dit wel aan dat de PVV niet zoveel opheeft met democratie persvrijheid.
Uw verslaggever Kenneth Steffers heeft een jaar lang op het Haagse toneel geprobeerd om enige progressie te boeken in de media-omgang met de Partij van de Vrijheid (PVV). Op enkele contacten met kopstukken zoals Henk de Vree, Martin Bosma, Fleur Agema en Dion Graus na, is dat dus niet gelukt. En dat is eigenlijk bijzonder jammer, want bij de NPO zien we Wilders ook al niet meer, behalve als hij de gelegenheid krijgt om over zijn kat te praten.
De 'Grote Blonde Leider' is bijna onbereikbaar. Niet alleen voor buitenstaande critici, maar ook zeker voor kritische journalisten die niet slechts aan de pitstop van de Patatbalie staan. 'Geen kritisch tegengeluid!', dat is een beetje het motto van de verbitterde Wilders.
Om even een voorbeeld te geven: Thierry Baudet, Jesse Klaver en zelfs een gepikeerde Lodewijk Asscher hadden er minder moeite mee om de media te woord te staan.
Ingewijden binnen de PVV geven aan dat ze best met de media willen praten, maar dat dat in veel gevallen niet kan omdat Wilders daar geen toestemming voor geeft. Dat laatste is zeer jammerlijk, omdat de redactie van De Dagelijkse Standaard graag het gesprek met iedereen aangaat.
Twee ex-prominenten en twee partijmedewerkers hebben zich tegenover DDS uitgesproken over het mediabeleid van Wilders. In alle gevallen hebben zij zich ook gedistantieerd van hun partijleider.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten