Wilders: mannelijke asielzoekers moeten preventief opgesloten worden omdat ze anders vrouwen gaan misbruiken

Geen categoriejan 18 2016, 21:00
PVV-leider Geert Wilders is van mening dat Nederlandse vrouwen beschermd moeten worden tegen agressieve, misbruikende en verkrachtende asielzoekers. Daarom zouden alle mannelijke asielzoekers letterlijk opgesloten moeten worden in asielzoekerscentra.
Je zou denken dat het een grap is, maar neen:

"Onze grenzen moeten dicht voor alle asielzoekers en immigranten uit islamitische landen", stelt Wilders in de video. "Maar zolang dat niet gebeurt, stel ik voor dat we alle mannelijke asielzoekers opsluiten in de asielzoekerscentra." Wilders wil dat asielzoekerscentra gesloten instellingen worden 'zodat geen enkele mannelijke asielzoeker nog de straat op kan'. "En zodat onze vrouwen worden beschermd."

In de videoboodschap refereert Wilders aan de massa-aanranding in Keulen. "Dat kan ook hier in Nederland gebeuren", waarschuwt hij.

Knettergekker dan dit wordt het niet. De manier waarop Wilders dit brengt is weer eens volkomen onacceptabel. Hij doet net alsof alle mannelijke asielzoekers massaverkrachters zijn; dieren die zichzelf niet in de hand hebben. Sluit ze op of onze vrouwen en dochters zullen er dag na dag aan moeten geloven, misbruikt en verkracht door de islamitische hordes.
Het moge duidelijk zijn dat het volkomen onacceptabel is wat er in Keulen is gebeurd. Maar om nou net te doen alsof mannelijke asielzoekers stuk voor stuk verkrachters zijn? Ook dat is onacceptabel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten