Wilders: plascontract is 'schandalig!'

Geen categorienov 02 2016, 13:00
"Wel miljarden naar Afrika!"
PVV-leider Geert Wilders is, net als wij van DDS, niet te spreken over het 'plascontract' dat sommige verpleeghuizen blijkbaar met bewoners hebben. Eerder vandaag berichtte RTL Rijnmond dat het documentatie in handen heeft waaruit blijkt dat bewoners van het verpleeghuis Grootenhoek in Hellevoetsluis maar drie keer per dag naar de wc mogen. Dat moet vervolgens ook nog eens gebeuren op van tevoren vastgestelde tijden: om elf uur 's ochtends, 2 uur 's middags, en zes uur 's avonds. Als een bewoner vaker moet heeft hij of zij een immens probleem. In de meeste gevallen geldt: inhouden, wat het je ook kost. Mocht de bewoner aandringen op meer wc-bezoeken dan zorgt dat voor 'grote problemen.' Lees: woedende verzorgers.
Wilders vindt volkomen van de pot gerukt:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/793571007445557248
Op twitter noemt de PVV-leider dit zogenaamde 'plascontract' terecht "SCHANDALIG." Vervolgens stelt hij dat de Nederlandse belastingbetaler blijkbaar wel ieder jaar weer miljarden kan ophoesten voor Afrika, maar dat Nederlandse burgers zelf verpieteren in verpleeghuizen. "Hier een wc-stop voor onze ouderen," twittert hij woedend.
Natuurlijk heeft Wilders volkomen gelijk. Het is een grof schandaal dat onze ouderen niet eens naar de wc kunnen terwijl Nederlands belastinggeld wel in de zakken verdwijnt van Afrikaanse dictators en Griekse zakkenvullers.
Nederland heeft een ander kabinet nodig. PvdA en VVD laten ouderen aan hun lot over en dwingen ze letterlijk om het in hun broek te doen. Als samenleving mogen we dat niet accepteren.
Tijd dus om Rutte en Samsom er bij de eerstvolgende verkiezingen uit te gooien. En dat het liefst op hardhandige wijze.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten