Wilders speelt lekker in de sneeuw in Rusland

Wilders speelt lekker in de sneeuw in Rusland

Het is -23 graden in Moskou.

Ach wat leuk! Geert Wilders neemt de tijd om zijn Twitter-volgers op de hoogte te houden van zijn handel en wandel in Moskou, waar hij deze week allerlei politici gaat ontmoeten en de Doema zal bezoeken. Het is nogal koud in Rusland, maar dat maakt Geert niets uit. Sterker nog, hij lijkt daar eerder van te genieten:

Zal hij een sneeuwman gemaakt hebben? Een sneeuwballengevecht gehouden hebben? We weten het niet, maar de kans is natuurlijk groot dat hij dat wél gedaan heeft. Meneer is immers vakantie aan het vieren. En dan hoort wat sneeuw-plezier erbij. Toch?

Ook is hij naar het Tretyakov museum gegaan, waar hij onder meer dit portret van Tolstoy, de befaamde auteur, heeft bewonderd:

Cultuur snuiven. Mooi hoor.

Afijn. Laten we hopen dat hij tijdens zijn bezoek meer doet dan sneeuwmannen maken en musea bezoeken. Nederland kan goede contacten met Moskou immers wel gebruiken, zeker nu de spanningen tussen beide landen zo groot zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties