Wilders woedend: '40 miljoen voor verbouwing paleis gelukszoekers. Nederland is ziek.'

Wilders woedend: '40 miljoen voor verbouwing paleis gelukszoekers. Nederland is ziek.'

Het asielzoekerscentrum in Gilze moet worden gemoderniseerd! Vanaf begin 2020 gaan we er 40 miljoen euro tegenaan gooien om dit compleet te moderniseren. Uiteraard is niemand hier echt blij mee, Wilders spreekt zelfs van schande via Twitter. Het meest opmerkelijk is nog wel het volgende: de discussie rondom stikstofuitstoot heeft waarschijnlijk geen gevolg voor de start van de verbouwing. Lekker dan, weten we dat ook weer voor wie we uitzonderingen maken.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Wilders is terecht kwaad op het gedoe rondom het azc in Gilze. Heel Nederland wordt betutteld vanwege 'stikstofuitstoot' maar ondertussen wordt er doodleuk geld gepompt in de verbouwing van een azc. Iets klopt hier natuurlijk niet.

Nieuwbouw Nederland is platgelegd door een uitspraak van de Raad van State maar nu ineens wordt er een uitzondering gemaakt. Dit vraagt om opheldering.

Veel omwonenden zijn niet blij met deze gang van zaken. Ze menen dat ze monddood worden gemaakt in deze kwestie. Zeggenschap? Nee dat is ver te zoeken helaas.

We zijn monddood gemaakt”, meent Guus van Roozendaal. ,,Op 25 september zou er een overleg zijn. Dat is vervallen omdat op 2 oktober de inloopavond is.” Laurens la Poutré zegt dat het COA niets te verbergen heeft. ,,Als we ontheffing krijgen voor de panden aan de noordzijde van de doorgaande weg dan begint het onderhoud meteen. De ontheffingsprocedure duurt echter minstens 13 weken en er is de mogelijkheid voor zienswijzen en beroep. Dan kan het begin 2020 worden.”

Een raar verhaal dat dit zomaar kan gebeuren. Het is nu de taak aan de PVV om hier schriftelijke Kamervragen over te stellen! Dit moet worden uitgezocht, het kan toch niet dat het stikstofverbod is onderworpen aan willekeur?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
AZC Stikstofcrisis Wilders

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties