Willem Holleeder is maar weer eens opgepakt

Willem Holleeder is maar weer eens opgepakt

Nee!

Willem Holleeder is weer opgepakt. Dat bericht het Parool:

Willem Holleeder is maandagochtend opgepakt in een groot onderzoek naar georganiseerde misdaad, waaronder witwassen. Dat meldt het landelijk parket van het Openbaar Ministerie (OM). Wat precies de verdenking is tegen de 'topcrimineel', is nog niet duidelijk. Holleeder zat eerder een gevangenisstraf uit van zes jaar voor afpersing van vastgoedhandelaren. Sinds januari vorig jaar was hij weer op vrije voeten.

Heel raar, maar de arrestatie schijnt iets te maken te hebben met een onderzoek naar allerhande witwaspraktijken van, jawel, de georganiseerde misdaad.

Ik vind het maar raar. Iedereen weet toch dat die Holleeder een prima vent is?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties