shutterstock 425140363

Winactie! Wie bedenkt de beste coronacampagne voor Aboutaleb en wint 10.000 euro?

Geen categoriesep 18 2020, 18:00
BEPROEF UW GELUK! De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb">Ahmed Aboutaleb heeft namelijk een leuk geldbedrag beschikbaar gesteld voor een winactie. En dat heeft helemaal niets te maken met de bedragen die ook weleens worden uitgedeeld aan speurneuzen die kijken naar Opsporing Verzocht. Deze keer valt er 10.000 euro (!) te winnen voor de gouden tip voor de beste coronacampagne!
De Rotterdamse burgervader Aboutaleb heeft 10.000 euro over voor het beste idee om coronaschenderneutralen studenten bewust te maken om zich voortaan te houden aan de coronamaatregelen. Aboutaleb kende de geldsom toe na een ontmoeting met afgevaardigden van het Rotterdamse studentenleven, aldus De Telegraaf.
Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden aan de wedstrijdeisen. Zo moet het plan "zo creatief als mogelijk" zijn en moeten deelnemers genoegen nemen met een jury bestaande uit rectors van de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam.
De Rotterdamse burgemeester kwam vrijdagochtend voor de tweede keer op de thee bij vertegenwoordigers van onder meer de hogeschool, de universiteit, studentenverenigingen en sportverenigingen om het te hebben over de aanpak van corona.
Dat Aboutaleb juist het studentenleven opzocht heeft dan ook een reden: Vooral onder jongeren stijgt het aantal coronabesmettingen fors. De meeste jongeren zijn dan ook niet zo bang voor het virus, omdat ze er meestal vanaf komen met slechts milde gezondheidsklachten. Het probleem is echter dat ze het virus ook kunnen doorgeven aan kwetsbare mensen, waaronder ouderen.
Om een lang verhaal kort te maken: WIE HEEFT DE GOUDEN TIP en gaat er vandoor met 10.000 aan klinkende euro's?!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten