Woede! Inbreker-asielzoeker sneller op vrije voeten dan dat ravage opgeruimd kon worden

Woede! Inbreker-asielzoeker sneller op vrije voeten dan dat ravage opgeruimd kon worden

Welkom in Nederland. Het land waar een inbreker kennelijk sneller weer op vrije voeten is dan dat de door hem aangerichte ravage opgeruimd kon worden. In het Brabantse Maarheeze zijn ze flínk boos!

Het is haast te stompzinnig voor woorden. De eigenaar van een broodjeszaak denkt een normaal dagje mee te gaan maken, komt er een asielzoeker inbreken via het raam. De asielzoeker haalt de hele boel overhoop. Opzoek naar eten, drinken en geld. Alles compleet naar de filistijnen. De eigenaar trof dan ook een totale ravage aan.

Een oplettende visser waarschuwde de politie. De 35-jarige asielzoeker vroeg hem namelijk om een lift naar het azc in Budel. De visser, die eerder glasgerinkel had gehoord, vond zijn tas er 'te zwaar' uitzien, en lichtte daarom de politie in. De politie komt opdraven en weten de asielzoeker op te pakken. Niet echt een kunst want de man stond stomdronken langs de weg om een lift te vragen.

De eigenaresse van de broodjeszaak, inmiddels een beetje bijgekomen van de schrik en begonnen met opruimen, ging even langs de visser. Daar zagen ze allebei ineens de asielzoeker voorbijlopen! "Het onderzoek is afgesloten. Er is sporenonderzoek gedaan en de man is verhoord", laat een woordvoerder van de politie weten.

En nu is iedereen natuurlijk compleet verontwaardigd en zitten ze allemaal opgezadeld met een gevoel van onveiligheid. Want ja, als je zo snel vrij bent is het een kwestie van tijd voor er wéér zoiets gebeurd. De asielzoeker lijkt zich namelijk niets van de wet aan te trekken. Maar de politie gaat er gewoon vanuit dat deze man zich te zijner tijd wel gewoon netjes gaat melden bij de rechtbank. Wat een totale grap.

Lees meer over:
AZC Asielzoeker Brabant

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties