Women's March blijkt hobbyproject te zijn van George Soros en andere linkse raddraaiers

Women's March blijkt hobbyproject te zijn van George Soros en andere linkse raddraaiers

George Soros en de kliek rond Hillary Clinton zitten vuistdiep in de organisatie van de zogenaamde 'Women's Marches.'

Voor de New York Times heeft een échte feministe (en dan ook nog eens een moslima) onderzoek gedaan naar de organisaties achter de zogenaamde Women's Marches. Deze vrouw vond het er namelijk verdacht veel op lijken dat de 'demonstraties' niet voor vrouwenrechten, maar eerst en vooral tegen Donald Trump waren.

Daarom keek ze achter de schermen bij de verschillende betrokken organisaties. En wat blijkt? Jawel, het is feitelijk een initiatief van, voor en door linkse Democraten, en dan met name van de kliek rond Hillary Clinton en de socialistische miljardair George Soros:

By my draft research, which I’m opening up for crowd-sourcing on GoogleDocs, Soros has funded, or has close relationships with, at least 56 of the march’s “partners,” including “key partners” Planned Parenthood, which opposes Trump’s anti-abortion policy, and the National Resource Defense Council, which opposes Trump’s environmental policies. The other Soros ties with “Women’s March” organizations include the partisan MoveOn.org (which was fiercely pro-Clinton), the National Action Network (which has a former executive director lauded by Obama senior advisor Valerie Jarrett as “a leader of tomorrow” as a march co-chair and another official as “the head of logistics”). Other Soros grantees who are “partners” in the march are the American Civil Liberties Union, Center for Constitutional Rights, Amnesty International and Human Rights Watch. March organizers and the organizations identified here haven’t yet returned queries for comment.

Dat is al erg genoeg, maar het wordt nóg erger. Eén van de 'partners' van de demonstratie is CAIR, de Amerikaanse tak van de fundamentalistisch-islamitische Moslim Broederschap. Deze organisatie houdt vast aan de idee dat de aanslagen van 9/11 een anti-islamitische samenzwering waren (van de Amerikaanse inlichtingendienst, natuurlijk), en verzet zich tegen vrouwvriendelijke hervormingen waardoor moslima's gebedsleiders zouden mogen worden en vooraan in de moskee mogen staan om te bidden.

Met andere woorden, als één organisatie vrouwenrechten en vrouwengelijkheid juist ondermijnt dan is het CAIR. En die organisatie was dus één van de groepen achter de Women's March.

En dan zijn we er nog niet. Een andere partner was de Arab-American Association of New York. De co-voorzitter van die stichting, Linda Sarsour, werd eerder helemaal gek toen de schrijfster van het artikel in de NY Times, Asra Q. Nomani, het lef had om te stellen dat vrouwen zich helemaal niet hoeven te bedekken als ze naar buiten gaan.

De organisaties achter de Women's Marches hebben vrouwenrechten gekaapt en misbruikt om Trump aan te pakken. Gezien de aard van die organisaties is dat niet verrassend. Wat wél opmerkelijk is is dat heel veel Amerikaanse (en Europese, overigens) vrouwen zich daarvoor hebben laten lenen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties