Yolanthe bewijst dat haar Xess Xava echt de schattigste baby ooit is

Yolanthe bewijst dat haar Xess Xava echt de schattigste baby ooit is

Wat een wolk van een baby!

Yolanthe heeft veel om trots op te zijn: ze ziet er goed uit, oogstte succes als presentatrice en is getrouwd met de steenrijke profvoetballer Wesley Sneijder. Maar het meest trots is ze op haar kindje, Xess Xava. Via sociale media deelt Yolanthe regelmatig foto's en filmpjes van het kleine mannetje, zodat al haar volgers hem langzaam maar zeker zien opgroeien. Zo zien we hoe Xess Xava van een kleine, kwetsbare baby inmiddels al een best stoer kereltje is geworden!

https://www.instagram.com/p/BDTiU5kuvyd/?taken-by=yolanthecabau

Is het geen schatje? Xess Xava lijkt enorm op zijn papa Wesley, maar ook moeder Yolanthe is in hem terug te zien. Wat dacht je van die donkere haartjes? Onmiskenbaar kunnen beide ouders zich in Xess Xava terug herkennen.

Hopelijk houdt Yolanthe zich veilig – ze woont met haar gezin in Istanbul, waar afgelopen week een grote aanslag plaatsvond. In deze moeilijke tijd is het belangrijk om de moed erin te houden, en om vooral goed op te blijven passen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties