Zwangere Yolanthe heeft zin in baby

Geen categoriejul 28 2015, 20:08
Yolanthe Cabau-Sneijder kan niet wachten tot ze haar baby eindelijk in de armen kan sluiten.
De populaire presentatrice is in oktober uitgerekend, maar haar buik is al zo groot dat veel mensen denken dat de baby zich al eerder zal aandienen, vertelt ze aan de krant van wakker Nederland:
"Misschien denken mensen dat het al eerder is, omdat ze vinden dat ik een grote buik heb en ze dat niet van me gewend zijn." Ze kan alvast niet wachten tot het zover is. "Ik ben nog niet ongeduldig, maar heb er heel veel zin in!"
Yolanthe en haar man Wesley Sneijder hebben inmiddels de echo's van hun eerste kind gezien. Een dolenthousiaste Yolanthe vertelt:
"Afgelopen week hebben we een 4D-echo laten maken, en dan zie je dus écht het kindje. Heel bijzonder, toen dacht ik wel even: Ik wil je zo graag in mijn armen houden."
Yolanthe geniet nog een paar dagen van de zomer op Ibiza, het eiland dat ze geboren is en als tweede thuis beschouwt. Volgende week zal ze weer naar Nederland vliegen voor de opnames van een nieuw RTL-programma. Daarna zal ze te zwanger zijn om te vliegen, dus zal ze zich bij man Wesley voegen in Istanbul om samen de baby af te wachten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten