Yolanthe plaatst oude superslanke foto. Is ze onzeker over haar figuur na haar bevalling?

Yolanthe plaatst oude superslanke foto. Is ze onzeker over haar figuur na haar bevalling?

Fans prijzen Yolanthes slanke figuur, maar het gaat om een foto van een tijdje terug.

Yolanthe zou Yolanthe niet zijn als ze niet regelmatig mooie foto's zou delen op haar Instagrampagina. Zo deelt ze regelmatig kiekjes van haar baby Xess Xava, en van manlief Wesley Sneijder. Maar Yolanthes meest geliefde foto-onderwerp is... zijzelf. Regelmatig zien we selfies van Yolanthe voorbijkomen, en het moet gezegd: meestal is dat een fraai gezicht. De presentatrice weet precies hoe ze moet poseren voor de ideale foto. Maar gisteren deelde Yolanthe deze foto:

https://www.instagram.com/p/BDq4MhHOv1V/?taken-by=yolanthecabau

Een prachtig plaatje, nietwaar? Het bijschrift: Istanbul beautiful city! #tb.

In de reacties wordt Sylvie geprezen om haar mooie looks en haar slanke figuur na haar bevalling. Maar daar zit juist het "probleem" van deze foto. De hashtag #tb staat namelijk voor throwback – oftewel, je plaatst die hashtag als je een foto van een tijd geleden op Instagram post. Het gaat hier niet om een foto van ná Yolanthes bevalling, maar van daarvóór.

Waarom, eigenlijk? Yolanthe heeft een prima figuur sinds haar bevalling, niets op aan te merken. Of ze precies zo slank is als op deze zonnige foto, geen idee. Maar ze ziet er prima uit, en hoeft zich nergens voor te schamen. Geen enkele reden dus om oude foto's te delen! Nu de zon overal weer gaat schijnen, is het wachten op bikinifoto's van Yolanthe. En dan geen bikinifoto's van een jaar geleden, maar van nu!

Yolanthe is de beste persoon om te laten zien dat vrouwen er ook na hun bevalling fantastisch uit kunnen zien. Kom maar op met die foto's deze zomer!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Instagram Yolanthe

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties