Youp van 't Hek blijkt een subsidieslurper pur sang te zijn

Geen categoriejan 04 2018, 11:00
De miljonair pakt lachend geld aan van subsidieclubs. Want ach, je kan nooit genoeg hebben, toch?
Het vervelende aan mannetjes als Youp van 't Hek is niet alleen dat ze politiekcorrect tot op het bot zijn, maar ook nog eens moralistisch socialistisch. Oh ja, ze voelen zich ver verheven boven al die mensen die voor lage belastingen en een zo klein mogelijke overheid pleiten. Dat zijn maar kapitalistische kwezels. Grapje hier, grapje daar.

Het CoBo Fonds blijkt desgevraagd 43.000 euro neer te hebben geteld om de registratie van zijn terugblik op 2017 vanuit het fictieve café Zanzibar mogelijk te maken. Om wat camera’s naar de stadsschouwburg van Groningen te rijden, die in de zaal op te stellen, en misschien nog wat catering voor de medewerkers te regelen.

Dit betekent dat de voorstelling minstens 215.000 euro kostte, hoewel De Telegraaf uitlegt dat het het waarschijnlijker is dat het totaalbedrag -- dat opgehoest werd door BNNVARA -- zo'n 430.000 euro bedraagt.
De grootste kostenpost is... Van 't Hek zelf.
Met andere woorden, meneer heeft subsidie gebruikt en heeft ook nog eens bakken met geld 'verdiend' van de publieke omroep die zijn oudejaarsconference uitzond.
En maar uit de hoogte doen.
Schandelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten