Ze dacht dat ze op een onschuldige Tinder-date ging. Dat liep echter heel anders af..

Geen categoriemei 25 2016, 18:00
Je kent ze vast wel: mensen die voor liefde en intimiteit hun hoop gevestigd hebben op de dating-app Tinder. Soms gaat het goed, maar deze studente zou haar Tinder-ervaring vermoedelijk niet spoedig willen herhalen.
Het is inmiddels volledig ingeburgerd: Tinderen. Met je smartphone in de hand op zoek naar een potentiële levensgezel. Of gewoon voor een avondje plezier in het doker - voor ieder wat wils.
Dat was ook wat een 20-jarige studente van Kansas University dacht, toen ze een 'match' had met een 30-jarige man genaamd Shane Steven Allen die ze via Tinder tegen het digitale lijf was gelopen. Contactgegevens waren snel uitgewisseld, en weldra kon de eerste date beginnen.
En guess what? Dat was een succes, dus spoedig volgde een tweede. Na afloop gingen de twee naar de trailer van de man waar ook twee blowende vrienden aanwezig waren. Na verloop van tijd namen die de benen, maar Shane was er nog niet klaar mee. Hij beschuldigde het arme meisje ervan te hebben geflirt met zijn vrienden, en viel haar aan. Daarna heeft hij het meisje maar liefst zes hele dag gegijzeld en in z'n trailer gehouden, in de hoop dat de hoofdwonden zouden verdwijnen en er geen bewijs meer was voor zijn agressieve gedrag. Ook dwong hij de studente om vriendinnen en familieleden te vertellen dat alles in orde was met haar.
dfbdfbdbfWat een griezel is Shane, hè?
Maar eenmaal teruggekeerd thuis, hadden haar huisgenoten onmiddellijk door dat iets niet in de haak was. Het arme meisje werd doorgestuurd naar het ziekenhuis, maar gaf aan de politie ook een omschrijving van de gruwelijke dader op. Gelukkig kon Shane daarna spoedig worden ingerekend!
Shane moet binnenkort voor de rechter komen en zich verantwoorden voor zijn gedrag. Hij zal terechtstaan voor ontvoering en zware mishandeling: de gevangenis mag dus alvast een plekje vrijmaken voor deze criminele Tinderaar. Nieuwe dates met jonge studentes kan hij voorlopig dus wel vergeten.. en dat is net goed!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten