Ze haten elkaar al jaren, maar Kim Kardashian lijkt haar voormalige BFF Paris Hilton weer terug te willen

Ze haten elkaar al jaren, maar Kim Kardashian lijkt haar voormalige BFF Paris Hilton weer terug te willen

Ooit waren ze zo'n de allerbeste vriendinnen allertijden: Kim Kardashian en Paris Hilton. Die tijden zijn alweer een tijdje voorbij, maar Kim lijkt ze terug te willen!

Noem ze gerust de Sylvie en Sabia van Amerika: Kim Kardashian en Paris Hilton. In een ver en grijs verleden waren deze dames hele goede vriendinnen, maar de vriendschap heeft helaas de toorn des tijds niet doorstaan. Vandaag de dag zijn de dames zelf ietwat gezworen vijanden.

Maar hoe lang kan je boos blijven op elkaar? Hoe lang totdat je beseft dat je eigenlijk - ondanks je boosheid - nog altijd veel warme gevoelens hebt voor elkaar? Het is een vraag die Kim Kardashian zichzelf stelde, en besloot weer wat toenadering te zoeken tot haar voormalige boezemvriendin.

Hoe ze dat deed? Zoals het Kim Kardashian betaamt, natuurlijk: met een selfie!

https://www.instagram.com/p/BA3NiLbOSxb/

Ze plaatste de foto uit de oude doos op onder andere Instagram en Twitter. Ze schreef er het volgende bij:

"Deja-vu, naar monokini's, navelpiercings en gigantische metaalgelakte tassen."

En La Kardashian maakte het zinnetje compleet door op het eind '@Parishilton' te taggen, zodat ook Paris uiteindelijk de foto waarop Kim een sexy pakje draagt onder ogen zal krijgen...

Nu maar hopen dat Paris Hilton het vredesaanbod aanneemt! Met enig geluk beëindigen de dames dan hun jarenlange fittie.. en kunnen we binnenkort genieten van méér van dit soort prachtige foto's!

Lees meer over:
Kim Kardashian

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties