Ze hebben hem! Duitse 'bos-Rambo' is gearresteerd

Ze hebben hem! Duitse 'bos-Rambo' is gearresteerd

Uitzicht op het Zwarte Woud, Duitsland. Foto via Shutterstock.com, door Funny Solution Studio

Rausch was sinds zondag voortvluchtig en vluchtte het Zwarte Woud in vlak nadat hij vier agenten had ontwapend. Daarvoor hield hij ze onder schot met een kruisboog.

De politie deed een oproep aan Rausch om telefonisch contact met ze op te nemen. En aangezien er vier vuurwapens (van de eerdere agenten) afhandig zijn gemaakt bij de arrestatie, lijkt het erop dat dit een vrijwillige overgave is geweest.

Ik moet zeggen dat ik wel erg benieuwd ben naar het hele verhaal. De man schijnt een extreemrechtse neo-nazi te zijn, die als tiener een straf heeft gekregen wegens opruiing. In het bezit zou zijn geweest van kinderporno en later een straf kreeg wegens ernstige mishandeling (en/of poging tot moord met een kruisboog).

Het lijkt erop dat hij in het bos door politie werd betrapt en daar om onduidelijke reden een pistool heeft getrokken. Daarmee wist hij de agenten te ontwapenen en daarna sloeg hij op de vlucht. Maar voor zover ik heb kunnen lezen heeft hij zijn straf(fen) uitgezeten, dus ik vraag me af wat dan de reden voor zijn 'paniekreactie', als het dat al was, kan zijn geweest?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties