Ze laat haar vriend in de steek om mee te vliegen in een privéjet. Maar dan krijgt ze haar verdiende loon

Ze laat haar vriend in de steek om mee te vliegen in een privéjet. Maar dan krijgt ze haar verdiende loon

Wat doe je als je iemand tegenkomt met geld? Heel, heel veel geld?

Een nietsvermoedend meisje werd onbewust onderworpen aan een interessant sociaal experiment om een antwoord te krijgen op die vraag. Wat doet ze wanneer een man haar vraagt om mee te vliegen in zijn privéjet, terwijl ze een vriend heeft? Ze wordt aangesproken in de buurt van een treinstation door Coby Persin. Wat ze niet weet, is dat deze versierder een bekende grappenmaker is en haar in de maling wil nemen!

Eerst toont ze weinig interesse in zijn avances, maar als plotseling zijn auto met chauffeur komt voorrijden, en begint over een privéjet, lijkt ze opeens een stuk meer belangstelling te hebben! Ze gaat ermee akkoord om mee te rijden, en mee te vliegen in de privéjet – sterker nog, ze belt zelfs haar vriend en zegt dat ze zich niet lekker voelt waardoor ze niet kan langskomen. In werkelijkheid zit ze dus in een privévliegtuig met een andere man!

Maar helaas voor deze golddigger heeft Coby helemaal geen interesse in haar – hij vraagt haar om het vliegtuig uit te gaan om een foto van hem te maken... En vliegt dan weg terwijl deze meid wordt afgevoerd door de beveiliging. Haar verdiende loon, of is dit wel erg gemeen? Hoe dan ook, ze zal voortaan wel drie keer nadenken voordat ze zomaar ingaat op de versiertrucs van een andere man terwijl ze zelf een vriend heeft.

Lees meer over:
prank koekje van eigen deeg

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties