Ze overleefde een zwaar auto-ongeluk, maar ze verloor haar herinneringen van haar huwelijk. Daarom doen ze het opnieuw

Geen categoriejul 08 2015, 21:00
Het is altijd moeilijk om je bruiloft naderhand opnieuw voor je te zien, maar dit is een apart geval.
Justice Stamper en haar man stapten op 1 augustus, 2014 in het huwelijksbootje. De twee waren dolverliefd op elkaar en waren blij dat het eindelijk zo ver was: ze beloofden elkaar de eeuwige trouw.
Een schitterende dag volgde waar ze nog vele malen over zouden praten.
[caption id="attachment_114639" align="aligncenter" width="541"]Foto: Kayla Williams. Foto: Kayla Williams.[/caption]
Helaas gebeurde er toen iets waar niemand rekening mee had gehouden: op 20 augustus - nog geen drie weken nadien - was Justice betrokken bij een auto-ongeluk waarbij ze haar geheugen (deels) verloor. Ze kon zich niets meer herinneren van haar huwelijksdag: de taart niet, de jurk niet, niet eens het moment dat zij en haar man 'ja' tegen elkaar zeiden.
Alle herinneringen waren helemaal weggevaagd.
[caption id="attachment_114640" align="aligncenter" width="546"]Idem Idem[/caption]
Justice wist dat ze getrouwd was, maar kon zich de dag zelfs dus niet herinneren. Zelf vond ze dat bijzonder vervelend, maar ze vond het zo mogelijk nog erger voor haar man. Daarom durfde ze het hem maandenlang niet te vertellen.
Op een gegeven moment besloot ze dan toch maar om openheid van zaken te geven. Ze vertelde haar man dat ze er niets meer van wist en dat ze er bijzonder verdrietig om was.
Haar man kon het daar natuurlijk alleen maar mee eens zijn. Ook hij wil dat zijn vrouw zich de bruiloftsdag in ieder geval nog kan herinneren; het iets waar je immers vaak over wilt praten met elkaar.
Daarom vertelde hij haar dat hij een plan had: ze zouden de ceremonie gewoon nog een keer doen.
Man Jeremy zette een crowdfunding-actie op om het huwelijk te kunnen betalen - na het huwelijk van vorig jaar gevolgd door het auto-ongeluk heeft het echtpaar zelf geen geld. Hij vroeg andere mensen - let wel: vreemden! - om in totaal $5.000 te doneren. Hij en Justice konden dan samen iets regelen.
Het gevolg? Op dit moment heeft het stel bijna het dubbele opgehaald.
trouwen
Het gevolg? Jeremy en Justice kunnen het hele spektakel binnenkort nog eens dunnetjes overdoen. En dan maar hopen dat Justice zich die dag de rest van haar leven kan herinneren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten