Ze sms'te per ongeluk een vreemdeling. Spoedig daarna was het echter alsof ze elkaar al jaren kenden

Ze sms'te per ongeluk een vreemdeling. Spoedig daarna was het echter alsof ze elkaar al jaren kenden

Eén klein foutje maakte ze, en het sms-berichtje ging naar een andere ontvanger. Dat werd echter de beste fout die ze ooit van haar leven gemaakt had.

Toen de vrijgezelle Kasey Bergh een vriendin van haar kwam ophalen van het vliegveld, kreeg ze ineens het bericht dat het desbetreffende vliegtuig vertraagd was. Ineens had Kasey dus tijd over, en besloot ze een vriendin te sms'en. "Hé, ik ben het: Kasey," wilde ze een vriendin toevertrouwen. "Ik zou Maria bij het park opwachten, maar haar vlucht heeft vertraging." En dan het voorstel: "Ik ben bij de Westin... ik wilde even kijken of ik met iemand anders af zou kunnen spreken."

De schrik sloeg haar echter om het hart toen bleek naar wie het sms'je was gestuurd. Niet naar een goede vriendin van haar, maar de 23-jarige Henry Glendering. Oeps, foutje!

The-text-messages-between-Kasey-Bergh-and-Henry-GlendeningMaar Henry nam het sportief op. Om Kasey de schaamte te besparen bood hij zelfs aan haar te willen ontmoeten als hij niet op weg was naar z'n werk. Omdat de twee toch wel benieuwd waren we ze nu precies die berichtjes hadden gestuurd, besloten ze elkaar te ontmoeten.

Het was liefde op het eerste gezicht. Ondanks het feit dat Kasey 53 en Henry 23 is, zijn de twee gigantisch verliefd geworden op elkaar. Kasey zegt:

"Ik had me er totaal bij neergelegd dat ik single was, en geen man nodig had. Maar tja.. toen ontmoette ik Henry."

En Henry voegt daaraantoe dat het leeftijdsverschil geen enkele belemmering veroorzaakt.

Kasey-Bergh-and-Henry-Glendening

De tortelduifjes matchen zelfs zó, dat ze inmiddels met elkaar getrouwd zijn. Henry ging op één knie terwijl hij in een restaurant haar favoriete liedje liet spelen.

Tegen de prachtige achtergrond van een kolkende rivier hebben ze twee jaar geleden elkaar het ja-woord gegeven. En zoals je ziet: ze hebben nu een heel leven voor zich:

Kasey-Bergh-and-Henry-Glendening

Lees meer over:
dating bruiloften sms'en

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties