Ze speelt Super Mario met haar vriend. De boodschap die dan op het beeldscherm komt kan ze echt niet geloven

Ze speelt Super Mario met haar vriend. De boodschap die dan op het beeldscherm komt kan ze echt niet geloven

En het lijkt nog wel zo'n onschuldig spel, vrij van welke vorm van boodschapperij dan ook...

Ze dacht gewoon wat blokken te koppen en op schildpadden te springen.. maar als ineens een tekst op het beeldscherm verschijnt tijdens een potje Super Mario kan één vrouw haar geluk niet op.

Via het Wii U-spel Super Mario Maker is het mogelijk om je eigen 'levels' in elkaar te knutselen, dat is dan ook precies wat Shane gedaan heeft voor zijn vriendin Pam. Zij denkt op haar beurt gewoon een willekeurige creatie van haar vriend te spelen, maar schijn bedriegt...

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/05/I-proposed-to-my-girlfriend-in-Mario-Maker2.mp4"][/video]

Precies, Shane vraagt z'n vriendin inderdaad of zij met hem wil trouwen:

pammarryme

En hoe Pam reageert? Die is natuurlijk hartstikke blij en vertelt Shane snel dat ze inderdaad graag met hem in het huwelijksbootje stapt. En namens iedereen die in de jaren '80 en '90 is opgegroeid: goed gedaan Shane, zo doe je dat! Oh, en gefeliciteerd natuurlijk!

En nu maar hopen dat Shane op hun trouwdag niet bij een leeg altaar komt, met alleen de medeling The princess is in another castle... Dat zou niet zo best zijn. Gelukkigk kan je dan nog altijd de schuld aan Bowser geven!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties