Ze speelt Super Mario met haar vriend. De boodschap die dan op het beeldscherm komt kan ze echt niet geloven

Geen categoriemei 28 2016, 11:00
En het lijkt nog wel zo'n onschuldig spel, vrij van welke vorm van boodschapperij dan ook...
Ze dacht gewoon wat blokken te koppen en op schildpadden te springen.. maar als ineens een tekst op het beeldscherm verschijnt tijdens een potje Super Mario kan één vrouw haar geluk niet op.
Via het Wii U-spel Super Mario Maker is het mogelijk om je eigen 'levels' in elkaar te knutselen, dat is dan ook precies wat Shane gedaan heeft voor zijn vriendin Pam. Zij denkt op haar beurt gewoon een willekeurige creatie van haar vriend te spelen, maar schijn bedriegt...
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/05/I-proposed-to-my-girlfriend-in-Mario-Maker2.mp4"][/video]
Precies, Shane vraagt z'n vriendin inderdaad of zij met hem wil trouwen:
pammarryme
En hoe Pam reageert? Die is natuurlijk hartstikke blij en vertelt Shane snel dat ze inderdaad graag met hem in het huwelijksbootje stapt. En namens iedereen die in de jaren '80 en '90 is opgegroeid: goed gedaan Shane, zo doe je dat! Oh, en gefeliciteerd natuurlijk!
En nu maar hopen dat Shane op hun trouwdag niet bij een leeg altaar komt, met alleen de medeling The princess is in another castle... Dat zou niet zo best zijn. Gelukkigk kan je dan nog altijd de schuld aan Bowser geven!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten