Ze was helemaal klaar om te trouwen, maar toen werd haar bruidswinkel opeens gesloten

Ze was helemaal klaar om te trouwen, maar toen werd haar bruidswinkel opeens gesloten

Je trouwdag moet de mooiste dag van je leven zijn. Daarom koop je als vrouw natuurlijk een geweldig mooie jurk waarin je er zo goed mogelijk uitziet.

Helaas gaat dat niet altijd goed. Zoals in dit geval: honderden vrouwen hadden een schitterende jurk uitgekozen maar kregen opeens te horen dat de bruidswinkel dicht werd gedaan. Dit omdat de eigenaresse zegt dat zij en haar werknemers met geweld te maken hebben gekregen van boze (potentiële) klanten.

Screen Shot 2016-07-28 at 17.42.41

Vrouwen in Wales -- de klanten van de bruidswinkel -- schrokken zich natuurlijk kapot toen ze dat briefje lazen. Wat het allemaal nog erger maakte is dat de eigenaresse totaal niet reageerden op appjes en emails. Ze stonden er opeens helemaal alleen voor en hadden dus géén bruidsjurk.

Een ware nachtmerrie, maar gelukkig zijn er nog mensen in de wereld die anderen graag willen helpen. Deborah Clarke trouwde vijf jaar geleden en heeft haar jurk sindsdien goed bewaard. Toen ze hoorde dat honderden vrouwen ineens in paniek waren bood ze onmiddellijk haar jurk aan: als iemand 'm wilde lenen, geen problemen, ze konden hem op komen halen.

Omdat dit zo'n mooi gebaar was is Deborah nu een bekendheid in Wales. Zo schreef Wales Online er een artikel over waarin ze, terecht, in het zonnetje wordt gezet.

En dat is niet alles. Een charitatieve instelling besloot ook in actie te komen en stelt allerlei oudere jurken beschikbaar die andere vrouwen aan de organisatie gegeven hebben.

Door die instelling én Deborah's vrijgevigheid hoeven bruiden in Wales zich nu nergens zorgen over te maken.

Lees meer over:
Vrouwen bruiloften

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties