Ze zaten zich te vervelen in de metro... toen het opeens helemaal losging. Kijken!

Ze zaten zich te vervelen in de metro... toen het opeens helemaal losging. Kijken!

Een feestje in de metro.

Vrolijk nieuws van de dag: de metro in New York City werd onlangs opgeleukt door iemand die wel een beetje klaar was met de eentonigheid en saaiheid van de metro. Filmmaker Meir Kalmanson besloot een dj-feestje te geven om het reizen met de metro allemaal wat leuker en spannender te maken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn medereizigers.

"Met de metro reizen is als in een diepvriezer stappen. Het is er koud. Mensen doen niks met elkaar. We proberen zelfs geen oogcontact te maken." Daarom was het tijd voor een feestje, aldus Kalmanson. En hij maakte er een video van, die nu viral gaat op het internet. Nietsvermoedende passagiers stappen de metro in en worden plotseling verrast. Het mooie is dat veel mensen spontaan beginnen mee te feesten.

Gaaf hoor. Kunnen ze ook niet zoiets organiseren in de Amsterdamse of Rotterdamse metro?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
New York feest metro dansen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer