Zeiken over de EU? Dien maar een klacht in!

Geen categoriemei 09 2018, 18:00
Het is 9 mei, een nietszeggende dag (en een Europese feestdag genaamd 'Schumandag') waarop Brussel zijn kans grijpt om 500 miljoen EU-burgers een enquête in te laten vullen. Zo meldt het AD.
Gezien het hele gedoe met Selmayr is de kans natuurlijk vrij klein dat er echt iets met jouw netjes ingevulde enquête zal worden gedaan maar alsnog is het een leuke kans om Brussel eens even flink de wind van voren te kunnen geven. Zo kun je aangeven of je meer of minder vluchtelingen wil en of je voor of tegen gelijk loon bent. Staat je super genuanceerde optie er niet tussen, dan mag je in 5000 lettertekens je eigen mening op papier zetten. Je kunt volgens mij net zo goed mailen naar do-not-reply@no_EU_4_u.com want 'flikker op met je corrupte kapot gelobbyde superstaat' zal vast niet leiden tot nieuw beleid. Mocht je de EU wel prima vinden en wil je een windmolen in je tuin dan is daar vast wel een ambtenaartje voor te strikken!
Ook zijn ze in Brussel ontzettend geïnteresseerd in wat volgens jou de grootste dreiging voor de EU is zodat de propaganda van morgen hier alvast op toegespitst kan worden. De opties 'natuurrampen' en 'lage geboortegraad' hebben ze zelfs al voor je op het formulier gezet, mocht je er 'zo een' zijn. Dan filteren ze de links- en rechts-extremisten er alvast uit. Het AD heeft helaas geen linkje naar het EU-formulier geplaatst en ik voel ook de noodzaak niet om dat hier te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten