Zelfhatende PvdA-wethouder: dat allochtonen ons fascisten noemen 'is onze eigen schuld'

Zelfhatende PvdA-wethouder: dat allochtonen ons fascisten noemen 'is onze eigen schuld'

Als slechtgeïntegreerde allochtoonse gemeenschappen vinden dat Nederlanders eigenlijk een soort nazi's of extreem-rechtse fascisten zijn, dan is dat gewoon lekker onze eigen schuld. Aldus PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh gisteren bij Buitenhof op tv. Lekker dan!

Ah, gewoon heel erg stom van ons. Dat we te kampen hebben met gebrekkige integratie van allochtone gemeenschappen in ons land én we daarnaast ook nog worden uitgemaakt voor fascisten of nazi's door diezelfde mensen.. dat komt gewoon door onszelf! Aldus Rabin Baldewsingh - wethouder namens de PvdA is in Den Haag - gisteren bij Buitenhof. We hebben al die mensen jarenlang "uitgesloten", en nu betalen ze ons terug door ons te vergelijken met fascisten en ander gespuis uit de geschiedenis. Helemaal onze eigen domme schuld, dus. Lees maar mee:

"De oorzaak [dat allochtonen ons fascisten en nazi's vinden] moeten Nederlanders vooral zoeken in hun eigen gedrag, zo stelde de Haagse PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh zojuist in Buitenhof."

En daarnaast heeft het allemaal volstrekt niks te maken met een haperende integratie. Nee, we moeten de hand in eigen boezem steken:

"“Het zegt ook iets over ons”, aldus de PvdA-er.

“Hoe is het nou zo ver gekomen dat heel veel mensen zich zo gedragen? Omdat ze zich gewoon weggezet voelen!” zei Baldewsingh hierover. Hij noemde de recente verkiezingscampagne als voorbeeld hiervan."

Hoeveel meer zelfhaat kan dit land nog aan? De mensen die ons uitschelden voor 'fascisten' en 'nazi's' kijken geen Nederlandse televisie, volgen de Nederlandse politiek niet of nauwelijks en spreken gebrekkig of zelfs helemaal geen Nederlands. Ze laten zich verder opstoken door buitenlandse geweldspredikers of vijandige staatshoofden en gaan de hele tijd prat op hun afkomst in plaats van op het land waar ze in sommige gevallen al tientallen jaren wonen.

En dat is volgens PvdA'er Baldewsingh allemaal schone schijn, want ondanks dat deze mensen álle mogelijke kansen hebben gekregen om te integreren zijn ze in werkelijkheid gewoon heel erg negatief behandeld door ons ongastvrije Nederlanders - die niet zaten te wachten op de praktijken uit de vorige alinea - en is het eigenlijk wel een beetje terecht als wij 'fascist' of 'nazi' worden genoemd. Volkomen logisch toch?

Voor mensen die nog altijd verbijsterd zijn dat de PvdA slechts 9 zetels haalde bij de verkiezingen van vorige maand: dit is dus waarom. Dit land is het echt zó enorm zat om constant te worden verweten een soort extreem-rechts bolwerk te zijn waarin alle autochtonen slecht zouden zijn, maar je allochtone radbrakers vooral helemaal niets kwalijk mag nemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties