Ziek: gewetenloze kansenparels schoppen vrouw expres van stationstrap en lopen vrolijk door

Geen categoriedec 08 2016, 19:30
Wat voegen dit soort types toch veel toe aan onze samenleving.
Aso's: je hebt ze overal, en ze komen ook zo ongeveer overal vandaan. Maar soms heb je sujetten die hun asogehalte wel erg hoog weten te krijgen. En met "soms" bedoel ik in dit geval wat zich voorviel in een Berlijns metrostation.
De politiebeelden van het voorval - reeds van 27 oktober, maar nu pas vrijgegeven - liegen er in ieder geval niet om. Een 26-jarige vrouw loopt rustig het station binnen, waarna ze een trap richting de hal afdaalt. Opeens komt er een groepje mannen het station binnen met flesjes bier en wat sigaretten - altijd een geweldige combinatie. Één van de mannen, allemaal met een uiterlijk dat wel een erg hoog kansenparelgehalte heeft, vindt het kennelijk nodig om zijn mannelijkheid te bewijzen in het bijzijn van zijn 'matties' en loopt op de vrouw af, die tot dat moment geen flauw idee had dat de mannen achter haar liepen. Zeer waarschijnlijk had ze de schoften ook nog nooit eerder gezien, en was ze gewoon een willekeurig, makkelijk slachtoffer voor het viertal.
Hoe dan ook trapt de man haar van achter hard op haar rug, waarna ze door de lucht vliegt en recht met haar gezicht op de vloer belandt. Het is duidelijk te zijn dat de val erg hard aankwam, maar dat maakt deze zakken natuurlijk niets uit: geen haar op hun asociale hoofden die eraan denkt om het meisje eventjes te helpen! Gelukkig zijn omstanders een stuk socialer en helpen ze haar wél, maar voordat iemand echt goed doorheeft wat er zich heeft voorgevallen zijn schoftenvogeltjes allang gevlogen. Want ja: het is duidelijk dat het hier niet zomaar om een dronken man gaat die dit in een vlaag van dronkenschap deed. Dit is duidelijk een bewuste actie, wat al helemaal duidelijk wordt uit de reactie van zijn vrienden, die ook vrolijk doorlopen.
Vooralsnog heeft de politie helaas nog geen tips binnengekregen die de identiteit van deze rotzakken heeft kunnen vaststellen, maar hopelijk verandert dat nu de beelden - raar genoeg nu pas - zijn vrijgegeven. Dit soort types verdienen namelijk maar één straf: regelrechte uitzetting naar waar ze dan ook vandaan komen!
De schokkende beelden zelf zijn hier te zien:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten