Screen Shot 2020 01 25 at 142321

Zielige coronadictators-fanboy Roderick Veelo gaat los op Thierry Baudet: 'Je praat poep'

Geen categorieaug 05 2021, 22:52
Roderick Veelo is één van de weinige mainstream media-figuren die op belangrijke, met name economische, onderwerpen tegen de elites durft in te gaan. Maar er is een uitzondering. Want wat het coronaregime betreft is Roderickje net zo 'dictatoriaal' als de figuren die hij hoegenaamd verguist. Een andere verklaring is er niet voor zijn lafhartige aanval vandaag op Thierry Baudet.
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet schreef vandaag een bijzonder interessante tweet - waar ik het overigens helemaal mee eens ben - over de impact die het coronafiasco heeft gehad op zijn mensbeeld. "Mijn mensbeeld is ingrijpend en diep veranderd door de wijze waarop - en de mate waarin - velen (juist ook gestudeerden) zijn meegegaan en nog steeds meegaan" in het coronaverhaal "en de misdadige maatregelen die in het verlengde daarvan worden genomen," aldus Baudet. "Het is verbijsterend."
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1423210118758416392
Let wel, Baudet is één van de weinige politici met de moed dit te bespreken. Heel veel andere politici durven zo ver te gaan, maar houden op waar ze denken dat het niet meer veilig is. Baudet niet. Als hij iets echt gelooft zegt hij dat. Hardop. Ja, ook als het betekent dat hij overal uitgesloten en zelfs verguisd wordt.
Dat is dapper. Zo iemand moet je prijzen, ook als je het niet met hem eens bent.
Maar wat schetst de verbazing? Roderick Veelo ging vervolgens keihard los op Baudet. "Nog veel verbijsterender is dat jij je denkkracht vrijwillig in dienst hebt gesteld van een beerput zonder feiten en poep praat," aldus de journalist.
https://twitter.com/RVeelo/status/1423216163362910210
"Poep praat"? "Beerput"? Je kunt zeggen wat je wilt van Baudet, maar de man a) verdiept zich altijd in de materie en b) heeft vervolgens als één van de weinige politici die ons land kent de moed om zijn overtuigingen en conclusies hardop te bespreken!
Zo'n man moet beschermd worden tegen de lafhartige aanvallen van het kartel - zowel het mediakartel als het partijkartel. Maar wat doet Veelo? Die schoffelt hem hárder onderuit dan de bekende mainstream-namen doen.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Wat een schande. Bah!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten