Zo gestoord is links: SIRE-spot wordt "omstreden" genoemd, feministen en andere radicalen zijn woedend

Zo gestoord is links: SIRE-spot wordt "omstreden" genoemd, feministen en andere radicalen zijn woedend

Ja hoor, daar is het al.

Gelukkig zagen we dit al van heinde en verre aankomen:

Want, jawel, links is hartstikke boos. Volgens de linkse GoedMensen zijn er namelijk ook jongens die niet van ravotten houden. Door deze spot worden zij zogenaamd zwart gemaakt:

Zo geschift is links dus echt. Jongens die ravotten -- de meerderheid -- moeten onderdrukt worden omdat er ook een paar jongens zijn die minder avontuurlijk zijn ingesteld. Dat is volgens links prima. Alle jongens dwingen om zich als meisjes te gedragen? Hartstikke leuk! En helemaal niet onderdrukkend! Echt niet! Ondertussen krijgen jongens massaal te horen dat ze aan ADHD lijden en worden ze zwaarder gedrogeerd dan de gemiddelde heroïneverslaafde om ze 'rustig' te houden.

Maar zeg iets over dat de meerderheid van de jongens wél avontuurlijk en ja, zelfs wat agressief is, en voila. Links wordt knettergek en roept dat hele horden jongens én meisjes opeens 'onderdrukt' worden. Want gendernogwattes.

Ga buitenspelen met je jankverhalen, feministisch links! De Nederlandse man is al decennialang onderwerp van een systematische poging om hem te ontmannen -- om hem geestelijk te castreren. Dat proces begint in de kindertijd... en de strategie die gebruikt wordt is idioterie over 'genderneutraliteit' en gezeik dat 'gender' een 'sociale constructie' is.

Nee, dat is het niet. Er zijn biologische verschillen tussen mannen en vrouwen, en tussen jongens en meisjes. Deal with it.

Oh, en voor de genderroepers die toevallig één meisje kennen dat ook van ravotten houdt: niemand zegt dat ze dat niet mag doen. Het gaat erom dat de 90% van de jongens die wil ravotten de ruimte daarvoor krijgt. Want op dit moment is dat niet zo. Mafketels.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer