Zo, zo! Geert Wilders opeens vóór immigratie: "Geef Asia Bibi asiel hier in Nederland"

Geen categoriedec 01 2018, 15:00
Geen enkel Europees land wil haar. Wilders wil dat Nederland haar verwelkomt.
Zo, dit is zo ongeveer een unicum volgens mij: Geert Wilders pleit zowaar voor het binnenlaten van een immigrant. En dan niet zomaar een immigrant, maar een vluchteling uit een islamitisch land. Dat zien we niet vaak. Sterker nog, we zien hem altijd voor het tegengestelde pleiten. Eerder tweette hij dit bijvoorbeeld nog:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/652764204227821568
Misschien dat iemand hem even kan uitleggen dat ook 'goede' immigranten -- in zijn ogen -- het land niet binnen kunnen als de "grenzen dicht" zijn. Dat staat de deur in ieder geval op een kier. Prima hoor, maar dan moet je ophouden met dat gezeik over "dichte grenzen."
Afijn. Vandaag liet Wilders dus het volgende weten op Twitter:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1068818136202444800
"We laten duizenden gelukszoekers ons land binnen waaronder salafisten en terroristen en voor een dapper en zwaar bedreigd christelijk meisje houden we de deur dicht?," schrijft de PVV-leider op Twitter. "Waanzin!"
Hij eindigt met:

"Ik zeg gooi die gelukszoekers massaal het land uit en geef Asia Bibi asiel hier in Nederland."

Afijn, goedkope grapjes terzijde heeft hij natuurlijk gelijk dat het een grove schande is dat geen enkel Europees land Asia wil opnemen. Zoals CIP bericht is dat namelijk het geval:
https://twitter.com/cipnl/status/1068463224020963328
Schandelijker dan dit wordt het niet. Asia Bibi moet inderdaad opgevangen worden -- en het zou Nederland sieren als ons land dat zou doen. Zijn wij nou de erfgenamen van Spinoza of niet? Tijd om de daad bij het woord te voegen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten