Dappere Jenny Douwes pakt "polariserende, liegende en racistische" Trouw-columnist Jamal Ouariachi aan

Geen categoriedec 01 2018, 16:00
'Opvallend, al die Twitter-sympathie voor Jenny "ik wil niet met nikkers aan tafel maar ben geen racist" Douwes," schreef de knettergekke Trouw-scribent.
Je moet het haar nageven: de bekendste voorvechtster van Zwarte Piet, de Friese dame Jenny Douwes, zit écht vol moed. Ze is door het OM verklaart tot volksvijand nummer één, en de media en hun extreemlinkse activistische vrienden zetten haar steeds weer als racistisch tuig neer... maar ze blijft terugvechten. Daar is lef voor nodig. Heel veel andere mensen in haar positie hadden zich geprobeerd te verstoppen, hopend dat het allemaal overwaait. Jenny niet. Zij weet waar ze voor staat en laat zich niet zomaar zwartmaken.
Case in point:
https://twitter.com/JennyDouwes/status/1068277168734654464
De auteur van die (oudere) tweet is, zoals Jenny ook duidelijk maakt, een columnist van het dagblad Trouw. Je weet wel, dat is die krant die als verzetskrant begon... en die daarom ooit bijzonder gerespecteerd en gewaardeerd werd -- niet alleen door de linkse politiekcorrecte elite, maar ook door gewone mensen.
Helaas is die tijd al lang niet meer. En dat komt geheel en al op rekening van figuren als Jamal Ouariachi: politiekcorrecte, extreemlinkse racismeroepers. Zij hebben Trouw de afgelopen jaren echt totaal en compleet gesloopt. Doodzonde. Het goede nieuws? Gelukkig zijn er websites als DDS en GeenStijl. Wij zijn maar al te blij om in het door politiekcorrecte journalisten gecreëerde gat te stappen... en mensen als Douwes de eer te geven die zij verdienen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten