Zoals verwacht: linkse burgemeester Keulen geeft Duitse vrouwen de schuld van massaverkrachtingen door moslimimmigranten

Zoals verwacht: linkse burgemeester Keulen geeft Duitse vrouwen de schuld van massaverkrachtingen door moslimimmigranten

Een politiek schandaal staat op het punt van uitbreken in Duitsland, waar de autoriteiten de massaverkrachtingen tijdens het Nieuwjaarsfeest in Keulen onder het tafelkleed probeerden te vegen. De controverse werd nog groter toen de burgemeester van Keulen de boel bagatelliseerde.

De burgemeester van Keulen heeft zich namelijk uitgesproken over de massaverkrachtingen. Helaas doet ze dat op een manier waaruit blijkt dat ze allerminst van plan is om de daders aan te pakken en iets te doen aan de oorzaken: massa-immigratie en het gebrek aan integratie van nieuwkomers. In plaats daarvan gaf de burgemeester feitelijk de slachtoffers van het misbruik de schuld voor hun vreselijke ervaring.

Burgemeester Henriette Reker -- die pro-massa-immigratie is -- zei namelijk in haar speech voor het nieuwe jaar dat Duitse vrouwen gewoon beter voorbereid moeten zijn om met nieuwkomers om te gaan.

"Dit betekent dat ze weliswaar naar buiten moeten gaan om plezier te maken, maar dat ze zich beter moeten voorbereiden. Dit is al helemaal belangrijk omdat het carnaval eraan komt. Daarom publiceren we binnenkort tips zodat de vrouwen zichzelf beter kunnen beschermen."

Wat die 'voorbereidingen' inhouden is voorlopig onduidelijk, maar gezien haar linkse karakter is de kans groot dat ze meisjes en vrouwen zal vertellen dat ze zich anders moeten kleden; minder uitdagend en sexy, en bijvoorbeeld een broek aan moeten trekken in plaats van een rokje. Want iedereen weet: een vrouw met een rokje vraagt erom. Toch?

Opvallend genoeg weigerde Reker vervolgens ook nog eens om de link te leggen tussen massa-immigratie en de verkrachtingen op Oudjaarsavond. Dit terwijl haar eigen politiechef dat verband eerder wél nadrukkelijk legde. Volgens de burgemeester heeft dat er echter allemaal niets mee te maken. Welnee: het was gewoon toevallig dat de duizend verkrachters stuk voor stuk Arabieren en Noord-Afrikanen waren!

Als links zo doorgaat komt er een moment waarop gewone Duitsers (en Nederlanders!) het wanbeleid van de regerende klasse niet langer accepteren en zelf in actie komen. Indien dat gebeurt moet het duidelijk zijn dat het politiekcorrecte establishment daarvoor verantwoordelijk is.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties