Zoek jij een plek waar de Pokémon Go Gyms pas écht uitdagend zijn? Dit is de stad waar je moet zijn!

Geen categorieaug 07 2016, 9:00
Dragonites met een CP van meer dan 2000 en spelers van level 30 of hoger: deze stad is het walhalla voor Pokémon-trainers die op zoek zijn naar een goede uitdaging!
In de welbekende Aziatische metropool Singapore is Pokémon Go pas een dag uit, maar nu al is de stad zo'n beetje uitgeroepen tot de Pokémon Go-hoofdstad van de hele wereld. Alle gyms in de stad zijn overgenomen door enorm sterke trainers die Dragonites hebben met een CP van meer dan 2000. De trainers zelf zijn tussen de level 20 en 35. Niet slecht voor een plaats waar het spelletje pas een dag uit is, nietwaar?

"Given that the game's only been here since early morning, it's a pretty safe bet that many of these players have been levelling up over the past month by employing a number of workarounds. One of those is GPS spoofing, which feeds a different GPS location to the software, so it thinks you're in another country.

This has allowed players to move around catching Pokémon in the game without needing to physically travel — and cheat in countries where the game's map has been empty, by viewing the map belonging to another location."

https _blueprint-api-production.s3.amazonaws.com_uploads_card_image_169286_pokemonsg2
Wie op zoek is naar een plek om z'n team dus écht gedegen te testen, moet het vliegtuig pakken naar Singapore. Maar een keerzijde aan dit succes is er wel: helemaal legitiem zal het wel niet gegaan zijn, al die spelers met hun Pokémon die Elite Four-waardig zijn. Noem het zeg maar de Pokémon Go-variant van een glitch die je oneindig veel Rare Candies oplevert.
Veel mensen zijn er dan ook niet gelukkig mee:
https _blueprint-api-production.s3.amazonaws.com_uploads_card_image_169268_Screen_Shot_2016-08-06_at_3.58.00_PM
Een oplossing lijkt echter wel voor handen: valsspelen is verboden in de spelregels die Niantic opstelde voor Pokémon Go: iedereen die dus wordt gesnapt met niet helemaal legale Pokémon loopt het risico z'n trainersprofiel geblokkeerd te zien, en geen toegang meer te hebben tot z'n Pokémon - legaal gevangen of niet.
Je bent dus gewaarschuwd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten