Zoek jij Mew nog in Pokémon Go? Dit is waar je vermoedelijk naartoe moet om 'm te vinden...

Geen categoriejul 31 2016, 9:00
Nu langzaamaan de eerste mensen hun Pokédex in Pokémon Go zo goed als gevuld weten te krijgen, doemt één vraag op: waar zijn de ultra-zeldzame Pokémon gebleven? Je weet wel: zoals bijvoorbeeld de legendarische zwevende roze muis Mew!
Alhoewel trotse bezitters van een "complete" Pokédex in het razend populaire spelletje Pokémon Go pochen met maar liefst 142 geziene én gevangen Pokémon, weten fans van het eerste uur wel beter: de eerste generatie bestaat niet uit 142, maar uit 151 Pokémon. Er ontbreken dus nog steeds een aantal beestjes, onder wie de ultra-zeldzame Mew van het psychische type.
img_2770-1
Hoe je dat dier tóch kunt gaan vangen? De helden van EliteDaily zijn door de code van het spelletje gegaan en hebben geconstateerd dat Mew wel degelijk ergens in het spel zit. Ergens ter wereld. Maar waar? Dat is waar de theorieën beginnen. Ze betogen dat in Pokémon Go, Pokémon altijd op een plek zitten die logisch lijkt. In een woestijn vang je veel Ground-types, terwijl je rond rivieren meer Magikarps tegenkomt.
Wat is dan de 'natuurlijke' plek van Mew? Bij mensen die Pokémon Red en Blue (of de remakes LeafGreen en FireRed) hebben gespeeld gaat nu misschien een belletje rinkelen, want op Cinnabar Island ligt in dat spel een dagboek van enkele wetenschappers die Mew schijnen te hebben gezien...
Dit dagboek dus..
nmy0tohmwbbx_360.gif.png
En dit is wat het zei:
2dkbx2h
Het lijkt er dus op dat Pokémon-jagers een vlucht naar Georgetown, Guyana moeten gaan pakken binnenkort! Is dat de beruchte verstopplek van Mew? Het zou heel goed kunnen!
Begin dus maar te sparen voor een ticket naar Guyana: een enkele reis voor iemand die volgende week wil vertrekken, kost je namelijk al gauw meer dan €1.100! Je moet wel een hele grote Pokémon Go-fan zijn om dát er voor over te hebben!
Nee, de gemiddelde Pokémon-fan zal zich tevreden moeten stellen met alle verschijningen van Mew in de tekenfilmserie van de Nintendo-franchise. Een vriendelijke YouTube-gebruiker genaamd 888poke heeft de momentjes dat Mew zijn karakteristieke kreet laat horen handig allemaal achter elkaar gezet:
https://www.youtube.com/watch?v=Z6sfIBoPL_Y
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten