Zwangere Kim Kardashian is doodsbang voor bevalling

Geen categorienov 16 2015, 17:00
"Het wordt een zeer riskante bevalling, en dat maakt me zo angstig"
Ook wereldberoemde sterren zijn uiteindelijk maar gewoon mensen. Dat ook celebrities niet ontkomen aan de minder fijne dingen des levens, bewijst Kim Kardashian. De hoogzwangere realityster is nu al bloednerveus voor haar bevalling, die naar verwachting binnen een maand zal plaatsvinden:

Het lijkt wel alsof ik last heb van elk mogelijk medisch ongemak, en ik maak me zo'n zorgen daarover. Deze zwangerschap ben ik nog angstiger omdat ik weet wat me te wachten staat, en sommige dingen waarvan ik last zal krijgen, zijn echt onvermijdelijk. Weet je, het wordt een zeer riskante bevalling en dat maakt me zo angstig!

Niet alleen de aanstaande bevalling, ook de zwangerschap zelf is Kim niet in de koude kleren gaan zitten. Waar veel aanstaande moeders het een prachtige ervaring vinden om 9 maanden lang een kindje te voelen groeien, vindt Kim het helemaal niets:

Ik ben optimistisch en ik kan er heel goed mee omgaan, maar als ik eerlijk ben, vind ik het gewoon zo'n vreselijke ervaring. Dat is mijn ervaring en ik ga niet doen alsof dat niet zo is... Mijn enorme gezwollen voeten, dat vind ik echt niet leuk of aantrekkelijk.

De publiciteitsprinses ligt onder vuur vanwege haar uitspraken – veel mensen vinden dat Kim ondankbaar is voor haar zwangerschap. Het was immers erg lastig voor de 35-jarige beroemdheid om nog zwanger te worden. Nu ze eenmaal in verwachting is, klaagt ze steen en been in plaats van dankbaarheid te tonen voor het bijzondere geschenk dat een kindje is. Kim vindt de kritiek onterecht:

Ik denk gewoon niet dat zwangerschap mijn ding is. Ik klaag echt niet, ik ben gewoon eerlijk. Ik haat het. Zwangerschap is niet voor mij... Ik hoor constant die verhalen over hoe geweldig zwangerschap is van mijn moeder en Kourtney, en dat is bij mij gewoon niet het geval en ik ga hier niet zitten liegen en doen alsof het zo'n fantastische ervaring is. Het is afschuwelijk.

Volgens Kim is het juist goed dat ze zo eerlijk (sommigen zouden zeggen: te eerlijk) is over haar zwangerschapsperikelen. Andere vrouwen met dezelfde ervaring durven hier namelijk niet voor uit te komen. Kim hoopt naar eigen zeggen dat die vrouwen zich niet langer onbegrepen zullen voelen.
[caption id="attachment_124385" align="aligncenter" width="596"]Instagram / Tracy Nguyen Foto: Instagram / Tracy Nguyen[/caption]
Het is niet aan Kim te zien dat ze het zo zwaar heeft met haar zwangerschap. Dit weekend straalde ze nog op het verjaardagsfeestje van haar goede vriendin Tracy Nguyen, in een zeer strakke jurk – hoe naarder Kim het vindt om in verwachting te zijn, des te trotser het aan de hele wereld laat zien, lijkt het wel.
Overigens lijdt niet alleen Kim Kardashian onder haar zwangerschap, ook echtgenoot Kanye West krijgt het zwaar te verduren. Kim laat door haar zwangerschap namelijk continu winden... Geen pretje om naast te liggen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten