Zwangere moeder ontwaakt uit coma, en ontdekt prachtig geschenk dat haar leven zal veranderen

Geen categorieapr 11 2015, 11:00
Achter de wolken schijnt de zon. Zelfs als je getroffen bent door een afschuwelijk noodlot, gloort er aan het einde van de lijdensweg altijd prachtige hoop. Sharista Giles ondervond dat aan den lijve.
Twintiger Sharista Giles was een meisje zoals alle anderen. Totdat ze enkele maanden geleden zwanger raakte, waarna haar leven volkomen op de kop werd gezet. De kersverse aankomende moeder zette alles op alles om haar nog ongeboren baby alles te geven wat hij nodig heeft.
Maar helaas gooide een tragisch auto-ongeluk afgelopen december roet in het eten. Sharista en haar baby overleefden het ongelukkig, maar de jonge vrouw raakte wel in een hartverscheurende coma. En een behoorlijk ingrijpende, want dokters hebben in duidelijke termen aan Sharista's familie laten weten dat ze eigenlijk alle hoop op een herstel opgaven. Vanwege haar medische toestand waren dokters ook genoodzaakt om haar baby vervroegd ter wereld te laten komen; hij kwam in januari ter wereld.
Sharista's familie heeft nooit de hoop opgegeven, en hun maandendurende verlangen wordt nu beloond: Sharista werd namelijk weer wakker! Dokters staan voor een raadsel hoe het mogelijk is, maar de jonge vrouw is weer in staat om andermans hand te pakken, haar ouders met haar ogen te volgen terwijl ze door haar verplegingskamer lopen, en ook te knipperen.
Haar baby bevindt zich nog in een couveuse, maar zodra het jongetje sterk genoeg is wil de familie hem naar Sharista brengen. In een eerbetoon aan haar hebben ze het te vroeg geboren jongetje - die het overigens goed maakt - nog geen naam gegeven. Ze noemen hem simpelweg 'L.', en wanneer Sharista weer volledig de oude is krijgt zij zelf de eer om haar kind een naam te geven.
Dokters geven wel aan dat het nog te vroeg is om victorie te kraaien en Sharista te ontslaan uit het ziekenhuis, maar de tekenen zijn zeker meer dan hoopvol. Laten we hopen op een spoedige hereniging van moeder en zoon. Dat ze ondanks alles weer samen mogen komen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten