'Zwangere' Sabia Engizek krijgt modellencontract aangeboden

'Zwangere' Sabia Engizek krijgt modellencontract aangeboden

De ex-vriendin van voetballer Rafael van der Vaart heeft een nieuwe job, zo lijkt het.

Het ziet er voor het eerst sinds tijden weer ietwat rooskleurig uit voor Sabia Engizek. De 37-jarige vrouw heeft aan een eenmalig optreden als model op een catwalk namelijk een heus modellencontract overgehouden. Bureau Mega Model Agency is ontzettend blij met hun nieuwe aanwinst en verklaart via directeur Ted Linow dat Sabia een echte "Vogue-allure" heeft.

Dat de vrouw momenteel zwanger is, deert hem niet:

Dat Sabia bijna vijf maanden in verwachting zou zijn, is blijkbaar voor Mega Model Agency geen probleem. ,,Ze is toch geen olifant die jarenlang zwanger rondloopt? Die zwangerschap is zo weer voorbij", zegt Linow.

Het nieuwe contract is eindelijk weer een sprankje goed nieuws, nadat de voetbalvrouw een hele nare tijd is doorgegaan. Niet alleen zag ze in een paar jaar tijd haar huwelijk met Khalid Boulahrouz op de klippen lopen, maar ook haar daarna gevormde relatie met Rafael van der Vaart kwam ten einde.

Als overmaat van ramp wilde de hele wereld ook nog eens niet geloven dat de vrouw na enkele mislukte zwangerschappen toch écht in verwachting was van een kleine, wiens vader van der Vaart is. Ze heeft na vier maanden zwangerschap namelijk nog altijd geen dikke buik. Sommigen maken haar daarom openlijk voor leugenaar uit.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Modellen Sabia Boulahrouz

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties