Zwangere Sabia heeft nog altijd onbegrip en liefdesverdriet vanwege het vertrek van Rafael

Geen categoriedec 12 2015, 11:00
Het leven van Sabia Engizek gaat momenteel niet over rozen. Ze denkt terug aan alle herinneringen die ze samen met Rafael heeft gemaakt.. En ze denkt aan de baby, natuurlijk.
Het zit de voormalig voetbalvrouw Sabia Engizek op het moment niet allemaal erg mee. Niet alleen is ze oververmoeid, en onthulde ze dat ze dit jaar heeft gedacht aan zelfmoord, maar ook willen haar volgers in Nederland en Duitsland nog steeds niet echt geloven dat ze zwanger is.
Hoe anders leek dat nog een paar maanden geleden te zijn. Sabia vertelt hoe ontzettend happy ze zich voelde: met haar kinderen, met haar werk, en destijds zelf ook met haar liefdesleven:

Sabia zegt geen idee te hebben waarom de breuk, die zij deze zomer eerst nog langdurig en nadrukkelijk bleef ontkennen, zich heeft voltrokken. "Ik heb er geen verklaring voor. Alles viel op zijn plek met zijn werk, mijn rol, onze kinderen. Misschien was het wel té perfect."

Dat veranderde aan het einde van de zomer echter plotsklapt, omdat Rafael besloot de stekker uit de relatie te trekken. Sabia is nog altijd hevig ontdaan vandaan de wijze waarop dat gebeurde:

Maar er zijn zorgen. Aan het Duitse weekblad Bunte vertelt zij nog steeds niet te weten waarom Rafael van de ene dag op de andere, volgens haar zonder afscheid te nemen, uit haar leven verdween. "Rafael en de breuk houden de kinderen nog zeer bezig. Het moeilijkste voor hen om te begrijpen: Rafael komt nooit meer terug."

Gaat alles weer goedkomen voor Sabia? Hopelijk brengt de nieuwe baby haar een hoop nieuw geluk en liefde in haar leven. Volgens mij heeft ze dat hard nodig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten