Deze conciërge loopt van werk naar huis, als dit echtpaar hem ineens een cadeau geeft dat zijn leven compleet verandert

Geen categoriedec 12 2015, 9:00
Emoties overmannen een conciërge als een echtpaar hem ineens iets schenken dat zijn leven totaal op z'n kop zal zetten.
Conciërge Robert Ford liep gewoon op weg naar huis toen hij ineens werd aangesproken door het echtpaar Sean en Darilyn Merrill. Het was al kwart voor tien 's avonds, maar de man had z'n lunchtrommeltje nog onder z'n arm en leek rechtstreeks afkomstig te zijn uit z'n werk.. Op dat uur nog, inderdaad. Hij liet z'n hoofd dan ook een beetje hangen.
De Merrills besloten daarop om Robert een lift terug naar huis te geven. Die lift zou Roberts leven voorgoed veranderen, want de dankbare man vertelde het echtpaar waarom hij liep: hij had z'n bus gemist. Maar zelfs als hij 'm gehaald had, was het alsnog een enorm lange rit geweest: het duurt voor de man 2,5 uur om op z'n werk te komen. En aan het einde van z'n lange werkdag ook weer 2,5 uur terug naar huis. Een ongelofelijke duur, waardoor Robert nauwelijks nog tijd overhoudt voor hobby's of andere leuke dingen.
Sean en Darilyn waren echter diep geraakt door Roberts verhaal, en besloten wat voor hem te doen: ze gingen een auto voor hem regelen. Ze zetten een crowdfundactie op op Facebook, en begonnen geld in te zamelen. Al snel stroomden er duizenden euro's binnen, waarna Sean een bescheiden tweedehandsje kon kopen.
En dan was het moment daar: Robert kreeg z'n eigen auto. Hij kon duidelijk z'n tranen niet bedwingen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/Couple-buy-stranger-a-car-after-seeing-him-walking-home-from-a-long-days-work.mp4"][/video]
Maar behalve auto, krijgt Robert ook iets belangrijkers: zijn vrijheid terug. En z'n dagelijkse ritjes naar werk duren nog maar een half uur, in plaats van tweeënhalf uur. Roberts leven kan dus eindelijk beginnen!
robert1
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten