shutterstock 618464633

Zweden: verkrachtingshoofdstad van Europa

Geen categoriefeb 06 2020, 8:00
Als je wilt weten hoe het er tegenwoordig aan toegaat in Zweden hoef je eigenlijk alleen maar even naar dit kaartje te kijken. Ja, het is echt schokkend om te zien. Zweedse vrouwen moeten continu in angst leven -- bang dat ze verkracht worden.
Jan Roos deelt vandaag een bijzonder zorgwekkende afbeelding op Twitter. Het gaat over het aantal verkrachtingen per 100.000 inwoners. Hij vraagt met name aandacht voor "het multiculturele paradijs Zweden."
https://twitter.com/LavieJanRoos/status/1225170216793116680
Dit is ongelooflijk om te zien. De situatie in Zweden is veel -- veel! -- slechter dan in de rest van Europa. En dit terwijl het land door links continu gepresenteerd wordt als een paradijs -- een soort hemel op aarde waar alles pais en vree is, waar de multiculturele samenleving geweldig werkt, waar onderwijs gratis is, waar de zorg geweldig is... en waar de veiligheid ongenaakbaar is. Ofzo.
Dat is dus allemaal onzin. Als we het over de veiligheid van vrouwen hebben is de situatie daar totaal aan de hand aan het lopen.
Jan koppelt dit aan de multiculturele samenleving. Ik hoor linkse betweters al roepen: "Dat heeft er niets mee te maken!"
Oh nee? Uit onderzoek van de Zweedse publieke omroep blijkt dat 58% van de daders in verkrachtingszaken "in het buitenland geboren is." Zelfs de BBC geeft dat toe. Als we naar de details kijken zien we dat van de 843 daders 197 uit het Midden-Oosten of Noord-Afrika komen. Als puur per land komen is Afghanistan de grootste leverancier van verkrachters met 45 vrouwenmisbruikers.
Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus -- 102 DDS-lezers gingen u al voor!
Als modern links werkelijk zo feministisch is zou het hier met grote regelmaat over praten. In plaats daarvan worden mensen als Roos, die deze feiten wél durven benoemen, steeds weer stil geschreeuwd.
Gek he? Je zou bijna denken dat links zich niet écht druk kan maken over het lot van vrouwen.
Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten