Zweedse pilote Maria is een voorbeeld voor iedereen!

Zweedse pilote Maria is een voorbeeld voor iedereen!

Maria Pettersson is de bekendste pilote ter wereld. Ze werkt voor RyanAir, wat bepaald geen grote luchtvaartmaatschappij is, maar waarvoor ze toch naar de mooiste plekken op aarde vliegt.

https://www.instagram.com/p/BJH0pJBgoW-/?taken-by=pilotmaria

Enkele jaren geleden besloot Maria om een Instagram-account op te zetten voor zichzelf waar ze foto's van zichzelf, haar werk, en haar reizen kon delen. Haar doel? "3.000 volgers." Tot haar grote verrassing schoot ze dat doel in weinig tot geen tijd voorbij: ze ging naar 10.000, in juni van dit jaar naar 100.000, en nu heeft ze maar liefst 280.000 volgers. Elke dag komen er duizenden nieuwe volgers bij.

Hoewel Maria geboren is in Götenborg woont ze tegenwoordig in Sicilië. Ze is namelijk dol op de zon. En dat blijkt. Kijk maar eens naar een paar van haar foto's op Instagram:

https://www.instagram.com/p/BJFfPuzAuwv/?taken-by=pilotmaria

Ah, het leven als pilote: ik kan mee zwaardere beroepen voorstellen.

https://www.instagram.com/p/BIx9TtXAkXp/?taken-by=pilotmaria

Op Instagram heeft Maria andere vrouwelijke piloten leren kennen, waaronder een andere Maria (die de Instagram-handle @MariaThePilot gebruikt). Op deze foto zie je de twee dames samen aan het werk:

https://www.instagram.com/p/BICeqffgkQ7/?taken-by=pilotmaria

Het mooiste aan de twee Maria's (en hun andere vriendinnen) is dat ze ongelooflijk positief en inspirerend zijn. Ze hebben hun eigen pad in het leven gekozen -- er zijn niet zoveel vrouwelijke piloten -- en hebben het ongelooflijk naar hun zin. Daarbij proberen ze hun volgers duidelijk te maken dat ook zij hun dromen moeten volgen. Alleen zo kun je gelukkig zijn.

Fantastisch mooi en geweldig dat deze vrouwen op deze manier het leven van hun dromen leiden. Oh, en als je, net als ik, nu een groot fan bent geworden van Maria Pettersson, lees haar blog dan ook.

Lees meer over:
Vrouwen vliegen piloten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties