DH210717 FVD in Purmerend 454

-Benjamin Huizen- Alleen op echte systeemoppositie stemmen heeft zin

Opiniemrt 02 2023, 16:00
In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen en de Eerste Kamerverkiezingen van 15 maart is het van cruciaal belang dat Forum voor Democratie (FVD) zoveel mogelijk zetels haalt. Waarom? Omdat FVD de enige partij is die het hele systeem in twijfel trekt en daadwerkelijk een verandering teweeg kan brengen in het politieke landschap van Nederland.
Andere partijen, zoals bijvoorbeeld BBB, zijn beleidsoppositie. Ze hebben het over kleine details en verschillen van mening over hoe het huidige systeem moet worden geoptimaliseerd. Maar laten we eerlijk zijn: het huidige systeem werkt niet. Het is tijd voor een radicale verandering.
FVD is de enige partij die partijoppositie voert en ís. Ze erkennen dat het huidige politieke systeem faalt en dat er drastische hervormingen nodig zijn om Nederland weer op de juiste koers te krijgen. Door te stemmen op FVD, geven we een duidelijk signaal af aan Den Haag dat het tijd is voor verandering.
Maar waarom is het zo belangrijk dat FVD zoveel mogelijk zetels haalt? Het antwoord is simpel: hoe meer zetels FVD krijgt, hoe groter hun invloed in de politiek zal zijn. Ze zullen een sterkere stem hebben in de Provinciale Staten en de Eerste Kamer en kunnen ervoor zorgen dat hun boodschap gehoord wordt.
En ja, als de partij echt doorgroeit en echt doorzet kan er op termijn ook echt iets veranderen aan het systeem. Laten we immers niet vergeten dat héél veel politici van andere partijen uiteindelijk opportunisten eersteklas zijn. Als FVD echt veel steun weet te verwerven voor systematische veranderingen dan zullen er altijd partijen zijn die bakzeil halen en opeens toch wel willen samenwerken met Baudet en co.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dus laten we op 15 maart massaal op FVD stemmen en ons uitspreken voor verandering. Laten we niet langer genoegen nemen met het huidige falende systeem en kiezen voor een partij die daadwerkelijk een verschil kan maken. Stem op FVD en maak de weg vrij voor een beter Nederland!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten