-Frits Bosch- Bakas cancelt Surinamers: “negers”!

-Frits Bosch- Bakas cancelt Surinamers: “negers”!

Frits Bosch is columnist voor De Dagelijkse Standaard.

Het Financieele Dagblad heeft een interessant interview “Woke is witte upperclass doodscultus” met trendwatcher Surinamer Adjiedj Bakas. Geniet even mee wat hij over Surinamers zegt. Hij gebruikt vaak het woord ‘neger’ in het gesprek.

“in Nederland is het een ding, in Suriname niet. Excuses zijn nodig voor slavernij. “Maar ga lekker je gang . De Hollanders hebben Suriname gecreëerd en wij zouden jullie daar diep dankbaar voor moeten zijn. Zonder jullie hadden we in arme hutjes gewoond. Leve het kolonialisme! Ze zijn dol op mij. Daarom kan ik ze plagen over slavernij. Ik zeg altijd: het is de enige periode uit jullie geschiedenis dat jullie hebben gewerkt en jullie rusten er nu nog van uit.” Worden mensen dan niet heel boos? “Ik kan met een big smile de vreselijkste dingen zeggen,” aldus Adjiedj Bakas.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Wat een hilarische teksten. Daar kunnen we veel van leren. Dat kunnen Sylvana Simons en Jerry Affriyie en consorten in hun zak steken. Ook wij moeten met een big smile niet de vreselijkste dingen zeggen, maar ons niet langer laten ringeloren.

Complimenten aan Het FD voor dit gedenkwaardige interview.

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”.

-Frits Bosch- Bakas cancelt Surinamers: “negers”!
Lees meer over:
Frits Bosch Woke neger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties