Mark Rutte Minister President 9O1A6967

-Frits Bosch- 'Mark Rutte, onze non-binaire premier'

Opinieaug 10 2022, 17:53
De Tweede Kamer behandelt het voorstel om de Transgenderwet te veranderen. In 2014 werd het mogelijk geslacht in de Basisregistratie Personen te veranderen zonder cosmetische transitie mits er een duurzame overtuiging is. In de huidige wet is geslacht niet objectief biologisch te toetsen. Wat is een man en wat is een vrouw? Een penis of een vagina is irrelevant. Het gaat erom hoe je je voelt. Dat bepaalt je gender identiteit. Sommige vrouwen hebben een penis en sommige mannen een vagina, in de oude betekenis.
Sta je in de kleedkamer poedelnaakt en staat er een vrouw - excuus man met vagina - naast je. Kamerlid Lisa van Ginneken van - u raadt het al D66, zo achterlijk als een deur - heeft op het wetsontwerp een amendement ingediend om non-binair als derde geslachtsoptie te erkennen. Iemand bij wie de mannelijke en vrouwelijke kant in evenwicht is. En aan wie denken we dan automatisch? Aan Mark Rutte, hoewel we het nooit zeker weten.
Want Mark is waarschijnlijk nog maagd. Zijn mannelijke en vrouwelijke kant houden elkaar zodanig in evenwicht dat hij nog nooit met een men man of vrouw ‘aangeleund’ was. Hoop dat wetsontwerp het haalt. We zijn helemaal achterlijk geworden onder Rutte’s bewind. Mark maakt er zich ‘hard’ voor.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Tot slot over Tim den Besten en de inflatie van het begrip ‘racisme’. Onze rechters hebben Geert Wilders jaar in jaar uit beschuldigd van racisme vanwege zijn Marokkanen uitspraak. Bullshit! Herkomst is geen racisme. Nota bene onze rechters staan aan de basis van racisme inflatie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten