frits bosch column

-Frits Bosch- 'Vrouwen zijn sperma-emmers'

Opiniejul 30 2022, 14:04
“Vrouwen zijn sperma emmers”. Hoe kom je er op? Hier is lang en diep over nadacht, met dit als resultaat. Wat is hier aan de hand? Terug naar de basis van dit gebeuren.
Een studentenvereniging brengt mannen en vrouwen samen ter lering en vermaak. Beiden verkeren in hun twintiger jaren, de meeste vruchtbare en - excuseert u me - de meest geile periode van hun leven. Beiden willen graag ‘van bil’. In mijn studententijd - de zeventiger jaren was sex ‘vrijheid blijheid ‘- en het gold dat mannen en vrouwen zo vaak van bil konden gaan als dat zich voordeed. En dat was vaak. Tegenwoordig ligt dat anders. Mannen kunnen zo vaak van bil gaan als mogelijk is, maar van vrouwen wordt terughoudendheid verwacht en dat heeft mijn voorkeur. Vrouwen die vaak (wat is vaak) van partner wisselen worden door mannen binnenskamers als ‘slet’ betiteld of in de terminologie van deze idioot een ‘sperma emmer’. Dit zo zijnde is hier sprake geweest van vrouwenhaat? Geenszins. Is hier sprake van discriminatie? Je zou het wel denken. Maar ik zie het als een uit de hand gelopen geilheid vermengd met macho gedrag van mannen onder elkaar. Meer niet. Ook vrouwen laten zich niet altijd even netjes uit over mannen heb ik uit prima bron. En waarom niet? Such is life.
Is het inwijdingsritueel vernederend? Ja, maar tot op zekere hoogte mag dat. Overdrijf het niet vanuit je machtspositie. Het is conform iedere initiatie: “je bent nog niets, maar je kunt het wel worden, doe je gloeiende best.” Ik kan iedere student aanraden lid te worden van een studentenvereniging. Het is goed voor de ontwikkeling voor je persoonlijkheid en het is vooral erg leuk. Vrienden voor het leven. Een beetje brallen mag, maar overdrijf het niet. Het is een geweldige huwelijksmarkt. Misschien ontmoet je er je vrouw! Succes!
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Nu over de commotie over dit gebeuren. Overdreven. Het is erg hypocriet en selectief. Want ‘vrouwen zijn sperma emmers’ zeggen waar vrouwen niet bij zijn is heel wat minder erg dan tegen een vrouw, individueel, standaard zeggen ‘kankerhoer’ en vrouwen stalken en vrouwen sexslaaf maken door loverboys en vrouwen achter de voordeur onderdrukken - zie wat Lala Gül daarover te melden heeft, vrouwen in de Blijf van m’n lijf’ tehuizen. Daar horen we die dappere feministen niet over, “het is hun cultuur”. Mehoela! Het is een misselijk makende hypocrisie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten